چلو خورش قیمه
- ۱۴ اسفند ۱۴۰۱
- 0 دیدگاه
کیفیـت، قانـون طبیعت
طرز خیس کردن برنج طبیعت به طریق زیر انجام میشود:
برنج را با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم میشوییم تا آب برنج کاملا زلال شود بعد روی برنج مقداری آب گرم به حدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملا محسوس باشد میریزیم آب باید 4 انگشت تقریبا بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد، بعد به نسبت هر یک کیلو برنج یک کیلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفیدی میپیچیم روی برنج قرار میدهیم
بهتر است برنج را روز یا شب قبل خیس کنیم یا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خیس نمائیم در صورتیکه برای خیس کردن برنج فرصت بیشتری باشد مقدار نمک یک کیلو و در فرصت کم یک کیلو و نیم خواهد بود.