طرز تهیه خوراک لوبیا و عدس

طرز تهیه خوراک لوبیا و عدس: راهنمای کامل

  • ۵ اسفند ۱۴۰۲
  • 0 دیدگاه

در این مقاله، به طرز تهیه خوراک لوبیا و عدس با استفاده از دستورالعمل‌های ساده و اجزای متعدد می‌پردازیم. خوراک لوبیا و عدس یکی از غذاهای محبوب و پر ارزش غذایی است که همچنین به عنوان یک منبع عالی از پروتئین و فیبر شناخته می‌شود.

 

مواد لازم خوراک لوبیا و عدس

 

  • ۱ پیمانه لوبیای قرمز یا سبز (خشک یا کنسرو شده)
  • ۱/۲ پیمانه عدس (هر نوعی که ترجیح دهید)
  • ۱ پیمانه پیاز خرد شده
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • ۲ قاشق رب گوجه فرنگی
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه یا ادویه‌های دلخواه به میزان دلخواه
  • آب مورد نیاز

 

دستور پخت خوراک لوبیا و عدس

 

ابتدا لوبیا را بشویید و به مدت چند ساعت (حداقل ۴ تا ۶ ساعت) خیسانید. اگر از کنسرو لوبیا چیتی استفاده می‌کنید، این مرحله را نیازی نیست انجام دهید.

عدس را بشویید و آن را همچنین به مدت چند ساعت خیسانید.

پس از خیس شدن، لوبیا و عدس را آبکش کرده و آن‌ها را در دو قابلمه جداگانه بگذارید.

در یک قابلمه، پیاز و سیر را با روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شوند.

به پیاز و سیر تفت داده شده، رب گوجه فرنگی و ادویه‌های مورد نظر اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.

حالا لوبیا را به این مخلوط اضافه کنید و آب گرم بریزید تا لوبیا نرم شود. سپس نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کنید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید.

در قابلمه دیگر، عدس را با آب بپزید و به مرحله قبلی اضافه کنید.

پس از اینکه مواد هر دو قابلمه پخته شدند، خوراک لوبیا و عدس را با هم مخلوط کنید تا تمامی مزه‌ها با هم مخلوط شوند

 

نکات مهم:

  • می‌توانید با اضافه کردن سبزیجات مختلف مانند نعناع یا پیازچه، طعم خوراک را تنوع بخشید.
  • برای افزایش طعم و مزه، می‌توانید از ادویه‌های دیگر مانند زیره، زعفران یا دارچین استفاده کنید.

 

خوراک لوبیا و عدس: غذایی سالم و خوشمزه

 

با این دستور العمل ساده، شما می‌توانید یک خوراک لذیذ و ارزشمند از لوبیا و عدس تهیه کنید که همچنین باعث ارتقای سلامتی و مواد مغذی بدن شما خواهد شد. این غذا مناسب برای وعده ناهار یا شام است و می‌توانید آن را با نان یا برنج سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *