طرز تهیه خوراک بادمجان

طرز تهیه خوراک بادمجان: راهنمای کامل

  • اسفند ۲, ۱۴۰۲
  • 0 دیدگاه

بادمجان یکی از مواد غذایی محبوب و متنوع است که در طبخ انواع غذاها به‌کار می‌رود. یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه از بادمجان، خوراک بادمجان است. این غذا به‌راحتی قابل تهیه است و می‌توانید با استفاده از روش‌های مختلف، طعم و مزه‌های متنوعی از آن برداشت کنید. در این مقاله از طبیعت‌نامه، به بررسی چند روش مختلف برای طبخ خوراک بادمجان می‌پردازیم، از جمله خوراک بادمجان مجلسی، بادمجان ساده، بادمجان سرخ کرده با گوجه، و سایر روش‌های معمول و محبوب دیگر.

 

طرز تهیه گوجه بادمجان مجلسی

 

مواد لازم:

  • ۳ عدد بادمجان متوسط
  •  ۴ عدد گوجه‌فرنگی
  • ۲ عدد پیاز متوسط
  • ۲ حبه سیر
  • ۱ قاشق چایخوری زعفران
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن مایع به میزان لازم
  • نیم لیوان رب گوجه فرنگی
  • ادویه‌های مورد نظر (مانند زردچوبه، کره، پودر گشنیز)

 

دستور پخت:

ابتدا بادمجان‌ها را با یک سرپوش مخصوص مجلسی در آتش مستقیم قرار دهید تا پوست آن‌ها سیاه شود.

بعد از آن، بادمجان‌ها را از آتش بیرون بیاورید و آن‌ها را از پوست خارج کنید و گوشت آن را خرد کنید.

سپس پیاز، سیر و گوجه‌فرنگی را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن تفت دهید.

به مواد تفت داده شده رب گوجه، زعفران، نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه را اضافه کرده و مواد را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

سپس گوشت بادمجان را به مواد در قابلمه اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر در حرارت کم بپزید.

خوراک بادمجان مجلسی شما آماده است. می‌توانید آن را با نان یا برنج سرو کنید.

 

طرز تهیه خوراک بادمجان ساده

 

مواد لازم:

  • ۳ عدد بادمجان متوسط
  •   ۴ عدد گوجه‌فرنگی
  •   ۲ عدد پیاز متوسط
  •   ۲ حبه سیر
  •   نمک و فلفل به میزان لازم
  •   روغن مایع به میزان لازم
  •   نیم لیوان رب گوجه فرنگی
  •   ادویه‌های مورد نظر (مانند زردچوبه، کره، پودر گشنیز)

 

دستور پخت:

بادمجان‌ها را شسته و خرد کنید و سپس آن‌ها را در روغن تفت دهید تا سرخ شوند.

در یک قابلمه، پیاز و سیر را به روغن اضافه کنید و تفت دهید.

سپس گوجه‌فرنگی را به پیاز و سیر اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

به مواد تفت داده شده رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه را اضافه کرده و مواد را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

سپس گوشت بادمجان را به مواد در قابلمه اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر در حرارت کم بپزید.

خوراک بادمجان ساده شما آماده است. می‌توانید آن را با نان یا برنج سرو کنید.

 

طرز تهیه خوراک بادمجان سرخ کرده با گوجه

 

مواد لازم:

  • ۳ عدد بادمجان متوسط
  • ۴ عدد گوجه‌فرنگی
  • ۲ عدد پیاز متوسط
  • ۲ حبه سیر
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن خوراکی به میزان لازم
  • ادویه‌های مورد نظر (مانند زردچوبه، کره، پودر گشنیز)

 

دستور پخت:

بادمجان‌ها را خرد کنید و سپس آن‌ها را در روغن تفت دهید تا سرخ شوند.

در یک قابلمه، پیاز و سیر را به روغن اضافه کنید و تفت دهید.

سپس گوجه‌فرنگی را به پیاز و سیر اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

به مواد تفت داده شده نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه را اضافه کرده و مواد را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

سپس بادمجان را به مواد در قابلمه اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر در حرارت کم بپزید.

خوراک بادمجان سرخ کرده با گوجه شما آماده است. می‌توانید آن را با نان یا برنج سرو کنید.

 

طرز تهیه گوجه بادمجان با سیب‌زمینی

 

مواد لازم:

  • ۳ عدد بادمجان متوسط
  • ۴ عدد گوجه‌فرنگی
  • ۲ عدد سیب‌زمینی متوسط
  • ۲ عدد پیاز متوسط
  • ۲ حبه سیر
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن مایع طبیعت به میزان لازم
  • ادویه‌های مورد نظر (مانند زردچوبه، کره، پودر گشنیز)

 

دستور پخت:

بادمجان‌ها و سیب‌زمینی‌ها را خرد کنید و سپس آن‌ها را در روغن تفت دهید تا سرخ شوند.

در یک قابلمه، پیاز و سیر را به روغن اضافه کنید و تفت دهید.

سپس گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی را به پیاز و سیر اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

به مواد تفت داده شده نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه را اضافه کرده و مواد را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

سپس بادمجان را به مواد در قابلمه اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر در حرارت کم بپزید.

گوجه بادمجان با سیب‌زمینی شما آماده است. می‌توانید آن را با نان یا برنج سرو کنید.

 

طرز تهیه خوراک بادمجان کنسروی

 

مواد لازم:

  •   کنسرو بادمجان
  •   ۴ عدد گوجه‌فرنگی
  •   ۲ عدد پیاز متوسط
  •   ۲ حبه سیر
  •   نمک و فلفل به میزان لازم
  •   روغن مایع به میزان لازم
  •   نیم لیوان رب گوجه فرنگی
  •   ادویه‌های مورد نظر (مانند زردچوبه، کره، پودر گشنیز)

 

دستور پخت:

بادمجان‌ها را خرد کنید و سپس آن‌ها را در روغن تفت دهید تا سرخ شوند.

در یک قابلمه، پیاز و سیر را به روغن اضافه کنید و تفت دهید.

سپس گوجه‌فرنگی را به پیاز و سیر اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

به مواد تفت داده شده رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه را اضافه کرده و مواد را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

سپس بادمجان را به مواد در قابلمه اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر در حرارت کم بپزید.

خوراک بادمجان کنسروی شما آماده است. می‌توانید آن را با نان یا برنج سرو کنید.

 

سخن آخر

با استفاده از روش‌های مختلفی که در این مقاله بررسی شد، می‌توانید خوراک بادمجان با طعم‌ها و مزه‌های متنوعی را تهیه کنید. این غذاها علاوه بر طعم لذیذ، از مواد طبیعی و مفید تهیه می‌شوند و می‌توانند بخشی از رژیم غذایی سالم شما باشند. امیدواریم که این راهنما برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از غذاهای خوشمزه بادمجان لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 8 =