سوپ سبزیجات
- ۲۲ آذر ۱۴۰۱
- 0 دیدگاه
کیفیـت، قانـون طبیعت
ابتدا مرغ را با کمی روغن زیتون تفت داده و به آن نمک و زردچوبه اضافه میکنیم تا بوی ضخم آن از بین رود.
تمام سبزیجات را درون روغن زیتون تفت دهید تا کمی نرم شوند و بوی خامی آنها گرفته شود، سپس تمام سبزیجات تفت خورده شده را درون آب مرغ در حال جوشیدن بریزید، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند.
سبزیجات را به اندازه ای بپزید که تنها نرم شوند. پس از پخت سبزیجات، مرغ های پخته و تکه شده، نمک، فلفل، زرد چوبه و کمی دارچین اضافه کنید و مخلوط نمائید و با حرارت کم اجازه دهید 10 دقیقه دیگر نیز سوپ تان بجوشد تا طعم مواد جذب گوشت مرغ شود.
10 دقیقه قبل از اینکه زیر گاز را خاموش کنید، 2 قاشق رب به سوپ اضافه کنید و مقدار کمی از پوست لیمو را با ریزترین درجه رنده کرده تا رنگ و طعم بهتری بگیرد و درانتها مقداری جعفری خرد شده روی سوپ خود بریزید تا تازه بماند.