طرز تهیه سوپ سبزیجات

سوپ سبزیجات

  • ۲۲ آذر ۱۴۰۱
  • 0 دیدگاه

مواد لازم برای تهیه سوپ سبزیجات


  • رب گوجه فرنگی طبیعت 2 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون طبیعت به مقدار لازم
  • هویج خرد شده 2 عدد
  • پیازچه خرد شده 1 پیمانه
  • فلفل سبز خرد شده 2 عدد
  • گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد متوسط
  • کرفس خرد شده 2 پیمانه
  • قارچ خرد شده 1 پیمانه
  • نخود سبز 2/1 پیمانه
  • سینه مرغ خرد شده 1 تکه
  • آب مرغ 2 لیوان
  • نمک، فلفل، دارچین و زرد چوبه به میزان لازم
  • سیب زمینی 1 عدد بزرگ
  • جعفری خرد شده 2/1 پیمانه
  • لیمو سنگی 1 عدد


طریقه پخت سوپ سبزیجات



ابتدا مرغ را با کمی روغن زیتون تفت داده و به آن نمک و  زردچوبه اضافه می‌کنیم تا بوی ضخم آن از بین رود.
تمام سبزیجات را درون روغن زیتون تفت دهید تا کمی نرم شوند و بوی خامی آنها گرفته شود، سپس تمام سبزیجات تفت خورده شده را درون آب مرغ در حال جوشیدن بریزید، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند.
سبزیجات را به اندازه ای بپزید که تنها نرم شوند. پس از پخت سبزیجات، مرغ های پخته و تکه شده، نمک، فلفل، زرد چوبه و کمی دارچین اضافه کنید و مخلوط نمائید و با حرارت کم اجازه دهید 10 دقیقه دیگر نیز سوپ تان بجوشد تا طعم مواد جذب گوشت مرغ شود.
10 دقیقه قبل از اینکه زیر گاز را خاموش کنید، 2 قاشق رب به سوپ اضافه کنید و مقدار کمی از پوست لیمو را با ریزترین درجه رنده کرده تا رنگ و طعم بهتری بگیرد و درانتها مقداری جعفری خرد شده روی سوپ خود بریزید تا تازه بماند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *