سالاد ماکارونی با تن ماهی

  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۱
  • 0 دیدگاه

 مواد لازم سالاد ماکارونی با تن ماهی

 

  • کنسرو تون ماهی طبیعت یک قوطی
  • روغن کلزا طبیعت 3 قاشق
  • ماکارونی فرمی 300 گرم
  • تخم مرغ آب پز 1 عدد
  • گوجه فرنگی برای تزیین 1 عدد
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • هویج رنده شده 1 عدد
  • برگ جوان کاهو 2 عدد
  • سس مایونز نصف پیمانه
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • زیتون سیاه 100 گرم
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • خیار شور 4 عدد
  • نمک و فلفل و پودر سیر به مقدار لازم

 

طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی

ماکارونی را طبق دستور روی بسته آبکش بکنید، البته دو سه دقیقه بیشتر چون مرحله پخت دیگری نداریم. به این صورت که پس ریختن ماکارونی داخل آب جوش،به مدت 13 دقیقه در آن بجوشد. سپس در موقع آبکش کردن روی آن آب ولرم بگیرید تا به هم نچسبد.
سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل و پودر سیر را در ظرفی هم زده تا یکدست شود سپس با ماکارونی مخلوط کنید.

ماکارونی را داخل یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد. در این فاصله تن ماهی طبیعت را 20 دقیقه در آب بجوشانید و پس از باز کردن،روغن آن را بگیرید.ماکارونی را از یخچال خارج کرده و با تن ماهی مخلوط نمایید.
فلفل دلمه و کاهو را خرد کنید و با هویج رنده شده و تخم مرغ آبپز خرد شده به ماکارونی اضافه کنید و زیتون سیاه را پس از جدا سازی هسته و برش حلقه ای با ماکارونی مخلوط کنید.در انتها روغن زیتون مرغوب طبیعت را به سالاد اضافه کنید و سالاد را در ظرف مورد نظر بریزد و روی آن را به دلخواه تزیین کنید.

روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت نیم تا 1 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا سالاد ماکارونی جا بیفتد، البته می توانید پس از آماده شدن میل نمایید، اما چون جزء سالادهای سرد می باشد باید زمان بدیم تا سس جذب مواد بشود.

نکته: مواد را بسته به ذائقه می توانید کم یا زیاد کنید.حتی سبزیجات دیگری را به دلخواه میتوانید به سالادتون اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *