پیتزا تن ماهی

  • ۲۷ فروردین ۱۴۰۲
  • 0 دیدگاه

مواد لازم برای پخت پیتزا تن ماهی

  • تن ماهی طبیعت 1 قوطی
  • روغن زیتون طبیعت 4/1 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی طبیعت 2 قاشق
  • پنیر چدار و موتزارلا (پنیر پیتزا) 300 گرم
  • موسیر 4 عدد
  • نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
  • گوجه فرنگی ورقه شده 1 عدد متوسط
  • ساقه کرفس 200 گرم
  • خمیر پیتزا 200 گرم
  • فلفل دلمه ای خرد شده رنگی 2 عدد کوچک
  • پیاز و قارچ خرد شده 200 گرم
  • زیتون بدون هسته و خرد شده 100 گرم

 

مواد لازم خمیر پیتزا

  • روغن آفتابگردان طبیعت 3 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید 350 گرم
  • شیر ولرم یک پیمانه
  • آب ولرم نصف پیمانه
  • شکر 1 قاشق سوپخوری
  • خمیر مایه 1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه خمیر پیتزا

شکر و خمیر مایه را با آب ولرم مخلوط کنید و بگذارید تا عمل کنه و کف کند. داخل ظرف گود روغن مایع و شیر رو بریزین و این مخلوط رو بهش اضافه کنید و هم بزنید و سپس کم کم از آرد داخلش بریزید و مخلوط کنید تا کاملا خمیر شود. تا حدی که به دست نچسبد. سپس نیم ساعت روی آن را بپوشانید و بهش استراحت بدید.

طرز تهیه پیتزا تن ماهی

خمیر آماده را با وردنه پهن کرده و به شکلی گرد درآورید، حالا کمی و پیاز و تون ماهی را به صورت ورقه ای روی آن قرار دهید و بقیه مواد را به صورت مرتب روی
خمیر آماده را با وردنه پهن کرده و به شکلی گرد درآورید، ته ظرف را با روغن مایع مقداری چرب کرده، خمیر را به طور یکنواخت در آنها پهن می کنیم. سپس با چنگال روی خمیر سوراخ هایی ایجاد می کنیم. ابتدا رب را با کمی روغن زیتون به هم زده و روی خمیر بمالید و نیمی از پنیر چدار رنده شده را روی سطح خمیر بریزید، سپس وسط خمیر، تون ماهی و پیاز و گوجه فرنگی و قارچ را به صورت ورقه ای قرار دهید و اطراف آنرا کرفس و موسیر بریزید.
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می‌کنیم و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه پیتزا را در طبقه وسط فر قرار داده سپس بعد از این مدت پیتزا را از فر بیرون آورده پنیر را روی آن ریخته و به مدت ۵ دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم تا طلائی رنگ شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × چهار =