کتلت تن ماهی

  • ۲۸ فروردین ۱۴۰۲
  • 0 دیدگاه

مواد اولیه برای تهیه کتلت تن ماهی: تون ماهی طبیعت یک قوطی / روغن سرخ کردنی زیروترانس طبیعت به میزان لازم / سیب زمینی آب پز 3 عدد بزرگ / تخم مرغ 2 عدد / پیازچه خرد شده 2/1 پیمانه / سیر رنده شده یک حبه / جعفری وگشنیز تازه خرد شده 2/1 پیمانه / فلفل دلمه ای ریز شده 2/1 عدد / آرد سوخاری به میزان لازم / ادویه و زردچوبه به میزان لازم / نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :
– ابتدا سیب زمینی را بشویید و با مقداری آب و نمک بپزید. پس از اینکه پخت، بگذارید سرد شود و سپس آن را پوست بکنید و درظرفی رنده یا له کنید (نباید به صورت پوره نرم شود).
– روغن تن ماهی را کاملاً بگیرید و گوشت آن را باچنگال له کنید. سپس به سیب زمینی اضافه کنید.
– همه سبزیجات شامل پیازچه خردشده (هم قسمت سفید و هم قسمت های سبز آن)، جعفری و گشنیز خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را به مخلوط سیب زمینی و تن ماهی طبیعت بیفزایید.
– یک عدد تخم مرغ کامل و یک عدد زرده را همراه سیر له شده، نمک و فلفل و ادویه به مخلوط اضافه کنید و با چنگال مخلوط را هم بزنید تا خمیر یکدستی درست شود.
– از مخلوط به اندازه یک نارنگی بردارید و به شکل کتلت درآورید. دو طرف آن را در آرد یا پودر سوخاری کاملاً بغلتانید تا یکدست شود.
– سپس روغن سرخ کردنی خود را در تابه ای بریزد تا کاملاً داخل شود؛ حالا به آرامی کتلت ها را داخل تابه گذاشته تا سرخ شوند و به رنگ طلایی در بیایند.
– در انتها با سس دست کچاپ یا انواع دیگر سس ها و چند پر جعفری و لیمو تازه کتلت ها را سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 12 =