کنسرویجات طبیعت؛ هر آنچه که باید درباره محصولات طبیعت بدانید
- ۱۵ مهر ۱۴۰۲
- 0 دیدگاه
کیفیـت، قانـون طبیعت
شاید با شنیدن اسم طبیعت یا دیدن کنسرویجات این برند در فروشگاههای زنجیرهای و سوپرمارکتها این سوال برایتان پیش بیاید که فرق کنسرویجات طبیعت با محصولات سایر برندها چیست؟ یا کنسرویجات طبیعت چه فواید، مزایا و ویژگیهای منحصربهفردی دارند؟ در این مقاله هر آنچه که باید درباره محصولات طبیعت بدانید را به شما میگوییم و پاسخ سوالهایتان را میدهیم. پس با طبیعت نامه همراه باشید!
شرکت طبیعت سبز پارس کهن در سال 1391 و با هدف تأمین و توزیع کالاهای اساسی مصرفی خانوار در سراسر کشور آغاز به کار کرد. این شرکت به واسطه کیفیت خوب محصولات و ارائه خدمات مناسب به مصرف کنندگان، رشد سریع و پیوستهای را تجربه کرد و در مدت کوتاهی به یکی از بازیگران اصلی بازار برنج تبدیل شد و توانست سبد محصولات خود را با تولید روغن، رب گوجه فرنگی، چای و کنسرویجات تنوع ببخشد.
یکی ازمتنوع ترین و پرفروشترین گروه محصولات طبیعت، خانواده کنسرویجات هستند که با استقبال زیادی از جانب مصرف کنندگان روبهرو شدند. در ادامه به تفکیک اعضای این خانواده بزرگ و خوشمزه را بررسی می نماییم.
کنسروهای طبیعت به 2 دسته اصلی کنسروهای ماهی تون طبیعت و کنسروهای غیرگوشتی طبیعت تقسیم میشوند که در طعمها و وزنهای مختلف تولید و به بازار عرضه میشوند. از نکات جالب توجه درباره کنسرویجات طبیعت فرآیند کنسرواسیون آنهاست. این فرآیند بر اساس روش مخترع فرانسوی، نیکولاس آپرت، انجام میگیرد که طی آن هیچگونه مواد افزودنی یا نگهدارنده به مواد غذایی اضافه نمیشود.
کنسروهای ماهی تون طبیعت
ماهی تون منبع غنی پروتئین، امگا3 و مواد معدنی نظیر سلنیوم، منیزیم، پتاسیم، فسفر و روی و همچنین ویتامینهای B1 ،B3 و B6 است. کنسروهای طبیعت با استفاده از بهترین ماهیهای گیدر تهیه و تولید میشوند. ماهی گیدر از جمله مرغوبترین و خوشمزهترین گونههای ماهی تون است که در آبهای نیمهسطحی مناطق گرمسیری و نیمهگرمسیری اقیانوسهای سراسر جهان یافت میشود.
کنسروهای ماهی طبیعت با بهرهگیری از فرآیند کنسرواسیون و با به کارگیری دستگاههای بهروز و پیشرفته تولید میشوند و نه تنها در طی این فرآیند تمام مسائل بهداشتی و استانداردهای لازم رعایت میشود بلکه از افزودن هرگونه مواد نگهدارنده به ماهیها جلوگیری میشود.
علاوه بر خصوصیات ذکر شده، ماهی تون دارای آنتی اکسیدانهایی است که به افزایش میزان کلسترول مفید خون کمک میکند و علیرغم پروتئین زیادی که دارد، از کالری کمی برخوردار است و به این ترتیب یکی از سالمترین غذاهایی است که میتواند در رژیم غذایی شما باشد.
گوشت ماهی تون مثل گوشت سایر ماهیهای سرشار از اسیدهای چرب امگا3 است که مصرف آن التهاب و مشکلات پوستی را کاهش میدهد. ضمنا، اسیدهای چرب امگا3 از بروز بیماریهای قلبی-عروقی، دیابت نوع دوم و بعضی از سرطانها نیز پیشگیری میکند.
البته، فواید ماهی تون به همین چند مورد خلاصه نمیشود و سایر خواص آن عبارتند از:
از ویژگیهای کنسروهای ماهی طبیعت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
این محصول همچنین بسته بندی خاصی هم دارد که ویژگیهای آن عبارتند از:
کنسروهای غیرگوشتی طبیعت
همانطور که بالاتر اشاره شد، کنسروهای طبیعت در 3 طعم کنسرو لوبیا چیتی، کنسرو لوبیا چیتی و قارچ و کنسرو خوراک بادمجان تولید میشوند که هر کدام از آنها ویژگیهای منحصربهفرد خود را دارند. هرچند، به طور کلی تمامی کنسروهای طبیعت بدون مواد نگهدارنده تولید میشوند و این برند توانسته است با استفاده از مواد اولیه کاملا طبیعی و باکیفیت، سس مخصوص کنسروها را آماده و طعمی بیهمتا را خلق کند.
این فرمولاسیون ویژه و به کارگیری فرآیند کنسرواسیون باعث میشود تا طعم این کنسروها مشابه غذاهای خانگی باشد و مورد پسند ذائقه طیف وسیعی از مردم ایران قرار بگیرد. نکته جالب توجهی که باید بدانید آن است که به دلیل استفاده از ادویههای باکیفیت و اشعه نخورده، طبیعت کنسروهایی تولید کرده است تا سلامت شما را تضمین کند.
به طور کلی، از خصوصیات کنسرویجات طبیعت میتوان موارد زیر را نام برد:
بسته بندیهای کنسروهای غیرگوشتی طبیعت هم مانند کنسروهای ماهی این برند، ویژگیهای متمایزی دارند:
خواص کنسرو لوبیا چیتی
لوبیا چیتی منبع غنی پروتئین، ویتامینها از جمله ویتامین B، مواد معدنی، فیبر، اسید فولیک و سایر مواد مغذی است و به همین خاطر خواص و فواید متعددی برای سلامت بدن و به خصوص سلامت جسمانی کودکان دارد. از خواص این ماده غذایی بسیار مقوی برای بدن عبارتند از:
خواص کنسرو لوبیا چیتی و قارچ
ترکیب خوشمزه لوبیا چیتی و قارچ نه تنها به دلیل وجود پروتئین و فیبر و نبود چربی در آنها محبوب است بلکه این دو ماده غذایی سرشار از انواع ویتامینها از جمله ویتامین B و C و مواد معدنی هستند. از دیگر مواد مغذی موجود در لوبیا چیتی و قارچ میتوان به فولات، سلنیوم، کلسیم، سدیم، پتاسیم و … اشاره کرد. ضمنا، قارچ منبع بسیار خوبی برای ویتامین D به شمار میرود، ویتامینی که تقریبا در سایر سبزیجات پیدا نمیشود.
علاوه بر خواص ذکر شده برای لوبیا چیتی که در کنسرو لوبیا چیتی هم وجود دارد، لوبیا چیتی و قارچ نقش موثری در درمان کمخونی دارند و به کنترل میزان کلسترول کمک میکنند. همچنین، این دو ماده غذایی باعث تقویت حافظه میشوند و به دلیل پروتئین سرشارشان، جایگزین مناسبی برای گوشت به حساب میآیند و غذای کاملی هم برای کودکان هستند.
خواص کنسرو خوراک بادمجان
بادمجان از جمله صیفیجاتی است که در تمام فصول سال وجود دارد و علیرغم تصورات و باورهای اشتباه رایجی که آن را بیخاصیت میدانند، سرشار از ویتامینها و مواد مغذی است و خواص دارویی فراوانی دارد. بادمجان منبع غنی ویتامین از جمله ویتامینهای A و B و C، فسفر، فولات، ناسونین، کلسیم، پتاسیم، کربوهیدرات، مس، آهن و فیبر است و به عنوان یک منبع ضد ویروسی و مفید شناخته میشود.
وجود این ویتامینها و مواد مغذی خواص و فواید متعددی را در بادمجان برای مصرف کنندگان در تمام سنین فراهم میکند. از جمله این خواص میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
سخن آخر
کنسروهای طبیعت با بهرهگیری از روش کنسرواسیون و با به کارگیری از دستگاههای مدرن و پیشرفته و به صورت کاملا اتوماتیک بر اساس استانداردهای روز دنیا تهیه و تولید و به بازار عرضه میشوند. تمامی کنسروهای طبیعت از کنسروهای ماهی متنوع و خوشمزه این برند گرفته تا کنسروهای غیرگوشتی خوراک بادمجان و لوبیا چیتی، فاقد هرگونه مواد افزودنی و نگهدارنده هستند و نه تنها میتوانند به دلیل وجود پروتئین سرشار جایگزین بسیار مناسبی برای گوشت قرمز باشند بلکه در حفظ و پایداری سلامت مصرف کنندگان به خصوص کودکان، نقش پررنگی را ایفا میکنند. شما میتوانید با خیالی راحت و آسوده کنسرویجات طبیعت را نوش جان کنید.