پلو اسپانیایی

  • ۲۷ فروردین ۱۴۰۲
  • 0 دیدگاه

مواد لازم پلو اسپانیایی


  • برنج طبیعت 1 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی طبیعت 3 قاشق غذاخوری
  • تون ماهی هایلی 1 قوطی
  • روغن سرخ کردنی طبیعت به مقدار لازم
  • زیتون سیاه به مقدار لازم
  • سیر رنده شده 1 حبه
  • تخم مرغ آب پز 2 عدد
  • هویج ریز شده 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز بنفش خرد شده 2 عدد
  • کشمش به مقدار لازم
  • نخود سبز و ذرت پخته به مقدار لازم
  • جعفری خورد شده 1قاشق
  • ادویه معطر به مقدار لازم


طرز تهیه پلو اسپانیایی



برنج طبیعت رو با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمه ای رنگی خورد شده می‌پزیم.
پیاز رو در روغن سرخ می‌کنیم، وقتی شفاف شد سیر رو اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم. تون ماهی طبیعت رو اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. رب گوجه فرنگی طبیعت رو اضافه می‌کنیم. کمی آب می‌ریزیم و هویج رو اضافه می‌کنیم و ۵ دقیقه تفت می‌دیم و می‌پزیم.

کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری رو هم کم کم اضافه می‌کنیم و حرارت رو سپس خاموش می‌کنیم. برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته رو کف یک کاسه گود می‌ریزیم. با قاشق سطح شو صاف می‌کنیم، بعد یک لایه مخلوط تون ماهی روی آن می‌ریزیم.

دوباره یک لایه برنج روی تون ماهی‌ها می‌کشیم. یک ظرف روی کاسه می‌ذاریم و پلوی سه لایه رو توی ظرف بر می‌گردونیم. می تونیم همه غذا رو یکجا یا پرس پرس در کاسه های کوچیک سرو کنیم.

 

“نوش جانتان”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − ده =