پیراشکی تن ماهی
- ۲۷ فروردین ۱۴۰۲
- 0 دیدگاه
کیفیـت، قانـون طبیعت
دستور لازم برای تهیه پیراشکی تن ماهی به صورت زیر می باشد ولی قبل از شروع، می توانید بسته به ضائقه مواد لازم را تغییر دهید.
مواد لازم:
تن ماهی طبیعت یک قوطی
رب گوجه فرنگی طبیعت 1 قاشق
روغن آفتابگردان ویتامین D طبیعت به میزان لازم
خمیر پیراشکی یک بسته
پیازچه خرد شده یک پیمانه
گوجه فرنگی نگینی خرد شده 2 عدد
تخم مرغ آبپز 2 عدد
قارچ ریز شده 4 عدد
جعفری خرد شده یک پیمانه
نمک و ادویه به میزان لازم
نکته : برای گوجه فرنگی نگینی، فقط قسمت گوشتی گوجه مورد استفاده قرار گیرد تا آب نیندازد و تخم ها جدا گردد.
طرز تهیه:
ابتدا تن ماهی را به مدت 20 دقیقه در آب می جوشانیم سپس روغن آن را بطور کامل جدا کرده، داخل غذا ساز می ریزیم. سپس پیازچه ها و جعفری را خرد کرده به آن اضافه می کنیم.
تخم مرغ های آبپز و قارچ ها را هم خرد کرده، به بقیه مواد اضافه می کنیم و مواد را کاملا با هم مخلوط می کنیم.
بعد از خالی کردن مواد از غذا ساز ،گوجه فرنگی های خرد شده را هم به مواد اضافه می کنیم و یک قاشق رب گوجه فرنگی و ادویه و نمک را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
حالا یک قاشق از مواد را داخل خمیر گذاشته و آن را بصورت نیم دایره می بندیم و با چنگال روی لبه های خمیر کشیده تا هم خمیر به هم بچسبد و هم پیراشکی ها شکل جالبی پیدا کند.
در انتها مقداری روغن مایع در ماهی تابه می ریزیم و می گذاریم تا کاملاً داغ شود و در آخرین مرحله دو طرف پیراشکی ها را در روغن سرخ می کنیم.
نکته: پس از تزیین بشقاب پیراشکی به دلخواه، در صورت تمایل می توانید با سس سویا میل کنید.