پیراشکی تن ماهی

  • ۲۷ فروردین ۱۴۰۲
  • 0 دیدگاه

دستور لازم برای تهیه پیراشکی تن ماهی به صورت زیر می باشد ولی قبل از شروع، می توانید بسته به ضائقه مواد لازم را تغییر دهید.

مواد لازم:
تن ماهی طبیعت یک قوطی
رب گوجه فرنگی طبیعت 1 قاشق
روغن آفتابگردان ویتامین D طبیعت به میزان لازم
خمیر پیراشکی یک بسته
پیازچه خرد شده یک پیمانه
گوجه فرنگی نگینی خرد شده 2 عدد
تخم مرغ آبپز 2 عدد
قارچ ریز شده 4 عدد
جعفری خرد شده یک پیمانه
نمک و ادویه به میزان لازم
نکته : برای گوجه فرنگی نگینی، فقط قسمت گوشتی گوجه مورد استفاده قرار گیرد تا آب نیندازد و تخم ها جدا گردد.

طرز تهیه:
ابتدا تن ماهی را به مدت 20 دقیقه در آب می جوشانیم سپس روغن آن را بطور کامل جدا کرده، داخل غذا ساز می ریزیم. سپس پیازچه ها و جعفری را خرد کرده به آن اضافه می کنیم.
تخم مرغ های آبپز و قارچ ها را هم خرد کرده، به بقیه مواد اضافه می کنیم و مواد را کاملا با هم مخلوط می کنیم.
بعد از خالی کردن مواد از غذا ساز ،گوجه فرنگی های خرد شده را هم به مواد اضافه می کنیم و یک قاشق رب گوجه فرنگی و ادویه و نمک را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
حالا یک قاشق از مواد را داخل خمیر گذاشته و آن را بصورت نیم دایره می بندیم و با چنگال روی لبه های خمیر کشیده تا هم خمیر به هم بچسبد و هم پیراشکی ها شکل جالبی پیدا کند.
در انتها مقداری روغن مایع در ماهی تابه می ریزیم و می گذاریم تا کاملاً داغ شود و در آخرین مرحله دو طرف پیراشکی ها را در روغن سرخ می کنیم.
نکته: پس از تزیین بشقاب پیراشکی به دلخواه، در صورت تمایل می توانید با سس سویا میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *