انار پلو با مرغ
- فروردین ۲۷, ۱۴۰۲
- 0 دیدگاه
کیفیـت، قانـون طبیعت
در فصل پاییز و مخصوصاً زمستان، با توجه به اینکه هوا رو به سردی می گذارد، همه چیز حالت سردی به خود می گیرد به جزء میوه های این فصل که کاملاٌ رنگارنگ و پر انرژی همچنان در آشپزخانه ها می درخشند.
انار یکی از نوستالژی ترین میوه های فصل سرما می باشد که وقتی در دستور پختتان به کار رود بسیار خوشمزه و اشتها آور خواهد بود. ما امروز به شما دستور پخت انار پلو با مرغ را آموزش خواهیم داد تا درکنار سرمای هوا، کانون خانواده تان را گرم تر از همیشه نمایید و یا برای میهمانانتان غذایی فوق العاده خوشمزه و زیبا تهیه نمایید.
مواد لازم :
برنج طبیعت ۶ پیمانه
روغن سرخ کردنی زیرو ترانس طبیعت به میزان لازم
مرغ ۶ قطعه
انار ۴ عدد
رب انار به میزان لازم
کره ۵ قاشق غذا خوری
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
خلال پسته به میزان لازم
زعفران (آسیاب شده) ۱ قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زرد چوبه به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا مرغ ها را با افزودنی های دلخواه مثل برگ بو، پوست پرتقال، پیاز، سیر و… آبپز می کنیم؛ سپس آنها را از مواد اضافه را جدا کرده و در روغن طلایی کره ای طبیعت خوب تفت میدهیم تا عطر و طعمی دلنشین به خود بگیرد.
در ظرف دیگری پیاز را رنده میکنیم و در روغن سرخ میکنیم و سیر را رنده کرده و کمی با آن تفت میدهیم. مرغ ها را به آن اضافه کرده و با هم کاملاً تفت میدهیم تا بوی مرغ را بگیرد.
سپس رب انار و نصف انارهای دان شده را هم در ظرفی جداگانه با کره تفت داده و به مرغ ها اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه خوب تفت میدهیم.
خلال پسته را جداگانه شسته و با نصف دیگر انارها مقدار خیلی کمی در روغن تفت میدهیم که انارها خیلی آب نشوند.
حالا برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبکشی میرسانیم و آن را دم میکنیم. وقتی برنج پخت نصف آن را با مخلوط مرغ و همچنین زعفران مخلوط میکنیم و وقت کشیدن به ترتیب یک لایه برنج سفید و یک لایه برنج مخلوط و یک لایه مغز پسته و انار اضافه میکنیم به طوری که خلال های پسته در لایه آخر قرار بگیرند و میگذاریم تا مواد به مدت نیم ساعت کنار هم دم بکشند.
در آخر در کنار خانواده و یا میهمانان، سردی هوا را به خاطره ای دلچسب تبدیل کنید.
“نوش جان”
نکات:
۱. بهتر است برای این پلو از ران کامل مرغ استفاده کنید.
۲. می توانید روی برنج و یا لابه لای آن انار تازه هم بریزید تا غذایتان خوشمزه تر شود.
۳. بهتر است برای این غذا ته چین مرغ بگذارید تا لذیذتر شود.
۴. میتوانید کمی برنج را با آب انار مخلوط کنید تا رنگ زیبایی به پلو بدهد.
۵. حتما مغزپسته را از شب قبل در آب جوش خیس کنید.