پیتزا تن ماهی
- ۲۷ فروردین ۱۴۰۲
- 0 دیدگاه
کیفیـت، قانـون طبیعت
شکر و خمیر مایه را با آب ولرم مخلوط کنید و بگذارید تا عمل کنه و کف کند. داخل ظرف گود روغن مایع و شیر رو بریزین و این مخلوط رو بهش اضافه کنید و هم بزنید و سپس کم کم از آرد داخلش بریزید و مخلوط کنید تا کاملا خمیر شود. تا حدی که به دست نچسبد. سپس نیم ساعت روی آن را بپوشانید و بهش استراحت بدید.
خمیر آماده را با وردنه پهن کرده و به شکلی گرد درآورید، حالا کمی و پیاز و تون ماهی را به صورت ورقه ای روی آن قرار دهید و بقیه مواد را به صورت مرتب روی
خمیر آماده را با وردنه پهن کرده و به شکلی گرد درآورید، ته ظرف را با روغن مایع مقداری چرب کرده، خمیر را به طور یکنواخت در آنها پهن می کنیم. سپس با چنگال روی خمیر سوراخ هایی ایجاد می کنیم. ابتدا رب را با کمی روغن زیتون به هم زده و روی خمیر بمالید و نیمی از پنیر چدار رنده شده را روی سطح خمیر بریزید، سپس وسط خمیر، تون ماهی و پیاز و گوجه فرنگی و قارچ را به صورت ورقه ای قرار دهید و اطراف آنرا کرفس و موسیر بریزید.
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه پیتزا را در طبقه وسط فر قرار داده سپس بعد از این مدت پیتزا را از فر بیرون آورده پنیر را روی آن ریخته و به مدت ۵ دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم تا طلائی رنگ شود.