پلو اسپانیایی
- ۲۷ فروردین ۱۴۰۲
- 0 دیدگاه
کیفیـت، قانـون طبیعت
برنج طبیعت رو با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمه ای رنگی خورد شده میپزیم.
پیاز رو در روغن سرخ میکنیم، وقتی شفاف شد سیر رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. تون ماهی طبیعت رو اضافه میکنیم و تفت میدهیم. رب گوجه فرنگی طبیعت رو اضافه میکنیم. کمی آب میریزیم و هویج رو اضافه میکنیم و ۵ دقیقه تفت میدیم و میپزیم.
کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری رو هم کم کم اضافه میکنیم و حرارت رو سپس خاموش میکنیم. برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته رو کف یک کاسه گود میریزیم. با قاشق سطح شو صاف میکنیم، بعد یک لایه مخلوط تون ماهی روی آن میریزیم.
دوباره یک لایه برنج روی تون ماهیها میکشیم. یک ظرف روی کاسه میذاریم و پلوی سه لایه رو توی ظرف بر میگردونیم. می تونیم همه غذا رو یکجا یا پرس پرس در کاسه های کوچیک سرو کنیم.
“نوش جانتان”