۹ خواص بادمجان و هر آنچه باید درباره آن بدانید
- ۲۵ آذر ۱۴۰۲
- 0 دیدگاه
کیفیـت، قانـون طبیعت
بادمجان یکی از اعضای خانواده سیبزمینیها، گوجهفرنگیها و فلفلهای شیرین است. این صیفیجات بسیار خوشمزه و پرخاصیت، جز معدود صیفیجاتی است که در تمام فصول وجود دارد. خواص بادمجان تنها معطوف به ویتامینها و مواد مغذی نمیشود و به همین دلیل است که امروز، در طبیعتنامه قصد داریم تا به خواص بادمجان بپردازیم؛ چرا که همیشه این محصول را بدون خاصیت شناختهایم.
بادمجان منبع غنی فسفر، ناسونین، فولات، ویتامینهای B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین A و بتاکاروتن، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین C و یک منبع ضد ویروسی و مفید است. در ادامه به تفکیک درباره خواص بادمجان صحبت خواهیم کرد:
همانطور که در طبیعتنامه امروز خواندید، متوجه شدید که بادمجان و حتی پوست بادمجان خواص بسیاری دارند که تا به امروز از چشم ما دور بودهاند. اما یکی از مهمترین و اصلیترین خواص بادمجان را میتوان ضد سرطان بودن آن عنوان کرد. با ما همراه باشید.
علاوه بر اینکه بادمجان با کاهش آهن اضافی بدن به پیشگیری از سرطان کمک میکند، SRG های موجود در بادمجان میتوانند باعث مرگ سلولهای سرطانی شوند و همچنین به کاهش میزان عود کردن انواع خاصی از سرطانها کمک میکند.
گلیکوزیدهای سولاسودین، یک عصاره پیدا شده در پوست بادمجان است. این عصاره به جلوگیری از رشد سلولهای سرطانی ما کمک میکند و خصوصاً موجب جلوگیری از سرطان پوستی به نام ملانوما میشود.
از خواص بادمجان برای ریه این است که ویتامین ث موجود در بادمجان میتواند به پاکسازی ریهها کمک کند تا اکسیژن را به طور مؤثر در بدن حمل کنند. گفته میشود جوشانده ریشه بادمجان یکی از درمانهای بیماری آسم است. همچنین “ربو” که نوعی از آسم و نفسنفسزدن است، مصرف بادمجان یکی از راههای درمان آن است. این نکته را در نظر بگیرید که مصرف بادمجان خام در افرادی که آسم و برونشیت دارند باعث تحریک این بیماریها میشود.
فراموش نکنید که از کنسرو بادمجان طبیعت نیز میتوانید دقیقا بهعنوان خود بادمجان استفاده کنید و تمام خواص بادمجان را دریافت کنید، چرا که در کارخانه طبیعت از هیچ نوع مواد نگهدارنده در فرایند کنسرواسیون استفاده نمیشود.
حرف آخر
در این قسمت از طبیعتنامه سعی کردیم به خواص یکی از صیفیجات معروف بپردازیم که تا به امروز هیچکس از آن خبر نداشت. شما برای ما در قسمت نظرات بنویسید که از بادمجان در رژیم غذایی خود استفاده میکنید؟ اگر جوابتان مثبت بود، تعداد آن را بنویسید و اگر جوابتان منفی بود، دلیل آن را توضیح دهید.