کیفیـت، قانـون طبیعت

بلاگ

خواص تن ماهی: بهترین منبع پروتئین و ارزش غذایی

تن ماهی، به عنوان یکی از محصولات دریایی پرمصرف، ارزش غذایی فراوانی دارد که برای سلامتی بدن بسیار مفید است. […]

طرز تهیه خورشت بامیه ساده: لذتی ساده و لذت بخش از آشپزی ایرانی

در طول تاریخ آشپزی ایرانی، خورشت بامیه یکی از غذاهای محبوب و پرکاربرد بوده است. این خورشت با طعم خوشمزه […]

طرز نگهداری برنج به مدت طولانی: راهنمای کامل

برنج، به عنوان یکی از پایه‌های اصلی غذاهای ایرانی و جهانی، از اهمیت بسیاری برخوردار است. این محصول غذایی با […]

طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر: هر آنچه باید بدانید

در این مقاله، به طرز تهیه شیرینی نارگیلی ساده و بدون نیاز به فر می‌پردازیم. شیرینی نارگیلی یکی از دسرهای […]

راهنمای کامل نحوه تشخیص چای اصل و تقلبی

در دنیای امروزی، بازار چای پر از گونه‌ها و نوع‌های مختلفی از این محصول است. اما به دلیل وجود چای‌های […]

لیست بهترین غذاهای رژیمی و کم کالری

غذای رژیمی یکی از مهمترین عوامل در دستیابی به تناسب اندام و حفظ سلامتی است. استفاده از غذاهای مناسب و […]

طرز تهیه خوراک لوبیا و عدس: راهنمای کامل

در این مقاله، به طرز تهیه خوراک لوبیا و عدس با استفاده از دستورالعمل‌های ساده و اجزای متعدد می‌پردازیم. خوراک […]

طرز تهیه خوراک بادمجان: راهنمای کامل

بادمجان یکی از مواد غذایی محبوب و متنوع است که در طبخ انواع غذاها به‌کار می‌رود. یکی از غذاهای محبوب […]

راهنمای معرفی انواع چای و شگفتی‌های خواص آن‌ها

چای و دنیای همچنان جذاب و ناشناخته آن، یکی از آن موضوعاتی است که تمام ایرانی‌ها را درگیر خود می‌کند. […]

شویدپلو با مرغ: اسرار و نکات حرفه‌ای برای طرز تهیه در آشپزخانه

شویدپلو، یک شاهکار از آشپزی ایرانی که با ترکیب برنج، شوید خشک و مرغ، به یک غذای لذیذ و متفاوت […]

بررسی بهترین روغن برای سرخ کردن و نکات کلیدی در انتخاب آن

سرخ کردن یکی از روش‌های محبوب و لذیذ پخت و تهیه غذاها است. در این فرآیند، نوع روغن مورد استفاده […]

طرز تهیه خورشت کرفس با گوشت و لوبیا

یک خورش اصیل ایرانی با نام کرفس   اگر از آن دسته افرادی هستید که همیشه در میان خورش‌ها به […]

هر آنچه نیاز دارید تا درباره انواع روغن طبیعت بدانید!

یک شرح حال کُلی روغن از جمله محصولاتی است که در سبد اصلی غذای خانوار قرار می‌گیرد و انواع مختلفی […]

تن ماهی را چند دقیقه بجوشانیم؟

این خطرات را جدی بگیریم یا نه؟ تن ماهی یکی از کنسروهای بسیار محبوب در سراسر جهان است. این کنسرو […]

همه آن چیزی که باید درباره روغن زیروترانس بدانید

قبل از آن که شروع کنید آیا تابه‌حال نام روغن زیروترانس یا بدون ترانس به گوش شما خورده است؟ جواب […]

طرز تهیه کیک پای سیب به روش یک قناد حرفه‌ای

طرز تهیه شیرینی پای سیب : حتما بخوانید شیرینی یا کیک پای سیب، از آن دست دسر‌هایی است که چشیدن […]

۹ خواص بادمجان و هر آنچه باید درباره آن بدانید

بادمجان یکی از اعضای خانواده سیب‌زمینی‌ها، گوجه‌فرنگی‌ها و فلفل‌های شیرین است. این صیفی‌جات بسیار خوشمزه و پرخاصیت، جز معدود صیفی‌جاتی […]

ته چین تن ماهی اینطوری درست می‌شه!

اینطوری شروع کن، تا خونه‌ات پر از عطر و بوی خوب بشه اگر که شما از طرفداران پر و پا […]

طرز تهیه سوپ جو پرک به ۳ روش اختصاصی

از اینجا شروع کنید سوپ جو پرک، یکی از خوشمزه‌ترین سوپ‌های بین‌المللی است که می‌توان آن را باب میل اکثر […]

۱۲+۱ ترفند برای دم کردن چای

چای خوب، یک اصل است از قدیم‌الایام تا به امروز، چای یکی از ملزومات اصلی سفره خانه‌های ایرانی بوده و […]

طرز تهیه کباب دیگی با پلو

تنها ۱۲ مرحله برای پخت این کباب دیگی خوشمزه باقی است: کباب دیگی یکی از غذاهایی است که از گذشته‌ای […]

فواید مصرف تن ماهی برای کودکان و ورزشکاران

  ماهی‌ها از جمله غذاهای سرشار از پروتئین مرغوب، اسیدهای چرب امگا۳ ضروری و ویتامین‌های محلول در چربی هستند که […]

پاستای تن ماهی و سس گوجه فرنگی

یکی از انواع پاستاهای پرطرفدار و خوشمزه در دنیا، پاستای تن ماهی است که همان‌طور که از نام آن مشخص […]

فرآیند کنسروسازی چیست؟

شاید تابه‌حال برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که فرآیند کنسروسازی چیست و شامل چه مراحلی می‌شود؟ به […]

کنسرویجات طبیعت؛ هر آنچه که باید درباره محصولات طبیعت بدانید

شاید با شنیدن اسم طبیعت یا دیدن کنسرویجات این برند در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌ها این سوال برایتان پیش بیاید […]

همه آنچه که باید درباره پدر کنسروسازی بدانیم / نیکولاس آپرت که بود؟

نیکولاس آپرت که بود؟ نیکولا آپِر یا نیکولاس آپرت (زادهٔ ۱۷ نوامبر ۱۷۴۹ – درگذشتهٔ ۱ ژوئن ۱۸۴۱) مخترع فرانسوی […]

کتلت تن ماهی

مواد اولیه برای تهیه کتلت تن ماهی: تون ماهی طبیعت یک قوطی / روغن سرخ کردنی زیروترانس طبیعت به میزان […]

دنده کبابی اصیل کرمانشاه

مواد لازم: رب گوجه فرنگی طبیعت ۸ قاشق غذا خوری / روغن مایع آفتابگردان ویتامین D طبیعت به مقدار لازم […]

هویج‌ پلو مخصوص زمستان

هویج پلو ازجمله غذاهای مناسب برای فصل سرما است، زیرا هویج جزیی از خوراکی‌های گرم است. بهتر است به این […]

زخم معده، علایم و روش‌های درمان آن

زخم معده Stomach ulcers در داخل معده رخ می دهد و زخم های باز، بر روی پوشش داخلی معده می […]

نکات مفید برای افزایش رشد و قد کودک

عوامل موثر در کوتاهی قد: – کوتاهی قد در اکثر موارد ناشی از عوامل فیزیولوژیک مانند ژنتیک و همچنین پاتولوژیک […]

فواید مصرف روغن های گیاهی

فواید روغن های کلزا، کنجد، تخم کتان و کدو حلوا: شاید شما بر این باورید که مصرف روغن برای سلامتی […]

توصیه‌های مهم برای مصرف دارچین

آیا دارچین واقعا برای افراد دیابتی مفید است؟ در حالی که چندین مطالعه علمی این مهم را ثابت کرده اند […]

باورهای درست و نادرست رژیم‌های غذایی

شاید شما هم جزو آن دسته از افرادی باشید که با تعدادی از باورهای درست و نادرست در باره رژیم […]

روش های کم کردن کالری برنج

کاهش کالری برنج با برخی روش ها میسر خواهد شد به افرادی که رژیم غذایی می گیرند توصیه می کنیم […]

کاهش ارزش تغذیه‌ای میوه منجمد

میوه ‌هایی که فریز می‌شوند، ارزش تغذیه ‌ای خود را تا حد زیادی از دست می‌دهند. در بین ریزمغذی های […]

تراریخته چیست؟

محصولات تراریخته گیاهان، حیوانات، آنزیم ها و یا باکتری هایی هستند که برای ایجاد یک خاصیت ویژه در آنها، یک […]

به خاطر سلامتیت غیرتراریخته شو بگیر

از محصولات غیرتراریخته استفاده کنید حتی اگر طبیعت هم نباشه همیشه سلامت مواد غذایی یکی از مهمترین شاخص های مورد […]

روش مناسب پخت برنج

روش مناسب پخت برنج طبیعت: برنج را با آب ولرم بشویید؛ البته هنگام شستن دقت کنید که برنج را زیاد […]

آبگوشت (دیزی)

مواد لازم جهت تهیه آبگوشت سنتی(دیزی) : روغن سرخ کردنی زیروترانس طبیعت ۳ قاشق / رب گوجه فرنگی طبیعت ۲ […]

پیراشکی تن ماهی

دستور لازم برای تهیه پیراشکی تن ماهی به صورت زیر می باشد ولی قبل از شروع، می توانید بسته به […]

ماهی سوخاری (مخصوص کودکان)

مواد اولیه : روغن ذرت طبیعت ۴ قاشق / فیله ماهی بدون (حلوا سیاه) ۵۰۰ گرم / سفیده تخم مرغ […]

انار پلو با مرغ

در فصل پاییز و مخصوصاً زمستان، با توجه به اینکه هوا رو به سردی می گذارد، همه چیز حالت سردی […]

خورش قورمه سبزی

مواد لازم برای پخت قورمه سبزی: برنج طبیعت ۶ پیمانه / روغن سرخ کردنی زیرو ترانس طبیعت به میزان لازم […]

روش پخت برنج با مایکروفر

مواد لازم: برنج طبیعت ۲ پیمانه / روغن مایع مخلوط طبیعت ۳ قاشق غذا خوری / نمک به میزان لازم […]

پیتزا تن ماهی

مواد لازم برای پخت پیتزا تن ماهی تن ماهی طبیعت ۱ قوطی روغن زیتون طبیعت ۴/۱ پیمانه رب گوجه فرنگی […]

روش پخت کته

مواد لازم برای پخت کته برنج طبیعت ۲ پیمانه روغن ذرت طبیعت ۳ قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم طرز […]

خواص شگفت انگیز فلفل دلمه‌ای رنگی

ویژگی‌های مشترک در رنگ‌های مختلف فلفل دلمه‌ای: فلفل دلمه‌ای به علت دارا بودن آب میان‌بافتی فراوان یکی از کم‌کالری‌ترین سبزی‌ها […]

تغذیه مناسب در فصل زمستان

زمستان نه تنها سرما را همراه خود می‌آورد و خانه‌نشین‌تان می‌کند، بلکه این خانه‌نشستن‌ها پرخوری‌های بیشتر و احتمالاً اضافه‌وزن را […]

روش پخت برنج آبکشی

مواد لازم برنج آبکشی برنج طبیعت ۵ پیمانه روغن مایع مخلوط طبیعت ۴ قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم […]

دلمه فلفل دلمه‌ای

مواد لازم فلفل دلمه ای   برنج طبیعت ۱ پیمانه رب گوجه فرنگی طبیعت ۳ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی […]

پلو اسپانیایی

مواد لازم پلو اسپانیایی برنج طبیعت ۱ پیمانه رب گوجه فرنگی طبیعت ۳ قاشق غذاخوری تون ماهی هایلی ۱ قوطی […]

کاهش استرس با تغذیه مناسب

ما نسل افراد اهل عمل هستیم. گویی کارهایمان هیچ گاه تمامی ندارد. عوامل بیشماری مانند ترافیک، مشکلات مالی و… باعث […]

پلو قالبی با تن ماهی و قارچ

طرز تهیه: اول از همه برنج طبیعت را شسته شده با ۲ پیمانه و ۱۴۰ سی سی آب و کمی […]

سالاد ماکارونی با تن ماهی

 مواد لازم سالاد ماکارونی با تن ماهی   کنسرو تون ماهی طبیعت یک قوطی روغن کلزا طبیعت ۳ قاشق ماکارونی […]

آلبالو پلو

مواد لازم آلبالو پلو برنج طبیعت : ۴پیمانه روغن سرخ کردنی زیروترانس طبیعت به مقدار لازم گوشت چرخ کرده  ۲۵۰گرم […]

چلو خورش قیمه

مواد لازم خورش قیمه   برنج طبیعت ۵ پیمانه رب گوجه فرنگی طبیعت ۷۵۰ گرم روغن سرخ کردنی طبیعت ۲۰۰ […]

سوپ سبزیجات

مواد لازم برای تهیه سوپ سبزیجات رب گوجه فرنگی طبیعت ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون طبیعت به مقدار لازم […]