انواع روغن طبیعت

هر آنچه نیاز دارید تا درباره انواع روغن طبیعت بدانید!

  • ۲۰ دی ۱۴۰۲
  • 0 دیدگاه

یک شرح حال کُلی

روغن از جمله محصولاتی است که در سبد اصلی غذای خانوار قرار می‌گیرد و انواع مختلفی دارد. شرکت طبیعت با استفاده از تکنولوژی جدید و دستگاه‌های پیشرفته توانسته است قدم بزرگی در تولید انواع روغن طبیعت مصرف خانوار بردارد و در جهت سالم‌سازی هرچه بیشتر این محصول کاربردی تلاش لازم را به عمل آورد.

پس مهمان طبیعت باشیم و به سلامتمان فکر کنیم و ادامه این بخش از طبیعت‌نامه را همراه ما باشید.

 

 

روغن نیمه‌جامد زیروترانس لایت طبیعت

 

بسیاری از افراد بر این باورند که روغن‌های نیمه جامد طعم بهتری به غذا می‌دهند؛ بنابراین برند طبیعت توانسته با استفاده از تکنولوژی‌های جدید، روغنی بدون اسید چرب ترانس تولید کند تا علاوه‌بر بهبود طعم غذا و افزایش تُردی آن، سلامت خانواده‌های ایرانی در خطر نباشد و بتوانند با خیالی راحت از این روغن نیمه جامد زیروترانس استفاده کنند و از غذاهای خوشمزه لذت ببرند.

 

 

  • سلامت بدن شما:
  • غنی شده با امگا3
  • کاهش بروز بیماری‌های قلبی و عروقی
  • عدم رسوب در رگ‌ها
  • عدم تولید مواد سمی و سرطان‌زا در حرارت بالا

 

  • ویژگی‌های محصول:
  • زیروترانس
  • جذب بسیار پایین
  • مقاومت بالا در برابر حرارت
  • قابلیت استفاده دوباره از روغن مصرف‌شده
  • استفاده از تکنولوژی کولینگ در تولید این روغن
  • افزایش تُردی و بهبود طعم غذا
  • عدم پاشیدن روغن به اطراف حین آشپزی
  • حداقل ایجاد کف در سرخ‌کن‌ها
  • نقطه دود بالا

 

روغن کانولا یا روغن کلزا طبیعت

 

روغن کانولا محصولی کاملا گیاهی و طبیعی بدون هرگونه مواد افزودنی و نگهدارنده است که به تنظیم چربی، فشار خون و کلسترول شما کمک می‌کند. این روغن با بهترین و به‌روزترین ماشین‌آلات تولید می‌شود، حداقل چربی اشباع را دارد و برای سلامت قلب و عروق شما بسیار مفید است. این روغن جزو سالم‌ترین انواع روغن طبیعت برای استفاده است.

 

 

  • سلامت بدن شما:
  • خرید روغن کانولا باعث کاهش بروز بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود.
  • عدم رسوب در رگ‌ها
  • بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن
  • رشد و توسعه‌ی ذهن
  • افزایش متابولیسم بدن
  • سرشار از امگا3، امگا6 و امگا9
  • دارای ویتامین E و K و A و D
  • کمک به سلامت پوست و مو
  • جلوگیری از پوکی استخوان

 

  • ویژگی‌های محصول:
  • حداقل چربی اشباع
  • فاقد اسید چرب ترانس
  • فاقد کلسترول
  • نقطه دود در دمای بالا (450 درجه فارنهایت)
  • قابلیت سرخ کردن در دمای بالا
  • محصولی 100 درصد خالص تهیه شده از دانه‌های روغنی کلزا
  • مقاومت بالا در برابر اکسیداسیون

 

 

روغن سرخ‌کردنی ویژه طبیعت

 

روغن سرخ‌کردنی ویژه طبیعت با استفاده از فناوری روز جهان به نام losorb: low absorption تولید می‌شود که به همین دلیل جذب روغن را به حداقل می‌رساند. به دلیل زنجیره‌های بلندتر اسید چرب، این روغن مقاومت بیشتری در برابر حرارت بالا و اکسیداسیون دارد و می‌توان برای سرخ‌کردن‌های طولانی مدت از این مدل از انواع روغن طبیعت استفاده کرد.

همچنین برند طبیعت با استفاده از تکنولوژی‌های جدید توانسته است تا ترانس موجود در این روغن را به نزدیک صفر برساند. روغن سرخ کردنی زیروترانس باعث افزایش کلسترول خوب HDL و کاهش کلسترول بد LDL می‌شود که این مورد از نظر تغذیه و بهداشت جامعه حائز اهمیت است.

 

  • سلامت بدن شما:
  • کاهش بروز بیماری‌های قلبی و عروقی
  • عدم رسوب در رگ‌ها
  • عدم تولید مواد سمی و سرطان‌زا در حرارت بالا

 

  • ویژگی‌های محصول:
  • زیروترانس
  • حداقل میزان جذب در مواد غذایی
  • مقاومت در برابر حرارت بالا
  • مقاومت در برابر اکسیداسیون
  • حداقل میزان پاشیدن روغن به اطراف حین آشپزی
  • حداقل ایجاد کف در دستگاه‌های سرخ‌کن
  • نقطه دود بالا نسبت به سایر روغن‌های سرخ‌کردنی
  • افزایش تُردی و بهبود طعم غذا

 

  • طریقه مصرف:
  • برای یکنواخت شدن روغن حتما قبل از مصرف بطری را تکان دهید.
  • از برگرداندن روغن داغ به داخل بطری خودداری کنید.

 

 

 

روغن آفتابگردان ویتامین D3 طبیعت

 

روغن آفتابگردان طبیعت، روغنی شفاف‌تر نسبت به سایر روغن‌های مشابه است چرا که برند طبیعت تلاش کرده ‌است تا جهت ارائه‌ی روغنی سالم‌تر، یک مرحله تصفیه‌ی بیشتر در تولید این روغن داشته باشد. همچنین برند طبیعت با استفاده از تکنولوژی و دستگاه‌های پیشرفته توانسته قدم بزرگی در جهت تولید روغن‌های مصرف خانوار بردارد و سالم‌ترین روغن را به خانواده‌های ایرانی ارائه دهد.

 

 

  • سلامت بدن شما:
  • غنی شده با ویتامین D3
  • حاوی امگا6 و ویتامین E
  • جلوگیری از پوکی استخوان
  • کنترل تعادل کلسیم و فسفر
  • افزایش جذب کلسیم
  • کاهش احتمال بروز انواع سرطان‌ها
  • کاهش احتمال ابتلا به دیابت، MS و آرتریت

 

  • ویژگی‌های محصول:
  • قابل استفاده در دمای ملایم
  • روغن زلال و شفاف
  • یک مرحله تصفیه بیشتر نسبت به روغن‌های مشابه

 

 

روغن سرخ‌کردنی شفاف لایت

 

روغن سرخ‌کردنی شفاف لایت طبیعت، تمام ویژگی‌های یک روغن خوب را یک جا دارد. در این روغن، روغن کانولا و ذرت جایگزین روغن مضر پالم شده‌اند تا میزان آسیب این روغن به کم‌ترین حد ممکن برسد و سلامت انسان در خطر نباشد؛ پس این روغن را با خیالی راحت استفاده کنید و از غذاهای سرخ‌کردنی بی‌ضرر لذت ببرید.

 

  • ویژگی‌های محصول:
  • بدون پالم و شفاف
  • غیرتراریخته
  • زیروترانس
  • حداقل میزان اسیدهای چرب اشباع
  • حداکثر مقاومت در برابر حرارت بالا
  • عدم ابری و کدر شدن حتی در دمای پایین

 

  • سلامت بدن شما:
  • کاهش بروز بیماری‌های قلبی و عروقی
  • دارای آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی
  • حاوی اسیدهای چرب ضروری امگا3، امگا6، امگا9

 

حرف آخر

در این بخش از طبیعت‌نامه سعی کردیم تا شما را با انواع روغن خوراکی برند طبیعت آشنا کنیم. روغن‌هایی که تماما با تکنولوژی روز دنیا توسط دستگاه‌های پیشرفته، با توجه به دغدغه سلامتی مردم و جامعه تهیه و تولید می‌شوند. برای ما در بخش نظرات بنویسید که شما از کدام روغن طبیعت استفاده می‌کنید و چرا؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 2 =