هر آنچه نیاز دارید تا درباره انواع روغن طبیعت بدانید!
- ۲۰ دی ۱۴۰۲
- 0 دیدگاه
کیفیـت، قانـون طبیعت
یک شرح حال کُلی
روغن از جمله محصولاتی است که در سبد اصلی غذای خانوار قرار میگیرد و انواع مختلفی دارد. شرکت طبیعت با استفاده از تکنولوژی جدید و دستگاههای پیشرفته توانسته است قدم بزرگی در تولید انواع روغن طبیعت مصرف خانوار بردارد و در جهت سالمسازی هرچه بیشتر این محصول کاربردی تلاش لازم را به عمل آورد.
پس مهمان طبیعت باشیم و به سلامتمان فکر کنیم و ادامه این بخش از طبیعتنامه را همراه ما باشید.
بسیاری از افراد بر این باورند که روغنهای نیمه جامد طعم بهتری به غذا میدهند؛ بنابراین برند طبیعت توانسته با استفاده از تکنولوژیهای جدید، روغنی بدون اسید چرب ترانس تولید کند تا علاوهبر بهبود طعم غذا و افزایش تُردی آن، سلامت خانوادههای ایرانی در خطر نباشد و بتوانند با خیالی راحت از این روغن نیمه جامد زیروترانس استفاده کنند و از غذاهای خوشمزه لذت ببرند.
روغن کانولا محصولی کاملا گیاهی و طبیعی بدون هرگونه مواد افزودنی و نگهدارنده است که به تنظیم چربی، فشار خون و کلسترول شما کمک میکند. این روغن با بهترین و بهروزترین ماشینآلات تولید میشود، حداقل چربی اشباع را دارد و برای سلامت قلب و عروق شما بسیار مفید است. این روغن جزو سالمترین انواع روغن طبیعت برای استفاده است.
روغن سرخکردنی ویژه طبیعت با استفاده از فناوری روز جهان به نام losorb: low absorption تولید میشود که به همین دلیل جذب روغن را به حداقل میرساند. به دلیل زنجیرههای بلندتر اسید چرب، این روغن مقاومت بیشتری در برابر حرارت بالا و اکسیداسیون دارد و میتوان برای سرخکردنهای طولانی مدت از این مدل از انواع روغن طبیعت استفاده کرد.
همچنین برند طبیعت با استفاده از تکنولوژیهای جدید توانسته است تا ترانس موجود در این روغن را به نزدیک صفر برساند. روغن سرخ کردنی زیروترانس باعث افزایش کلسترول خوب HDL و کاهش کلسترول بد LDL میشود که این مورد از نظر تغذیه و بهداشت جامعه حائز اهمیت است.
روغن آفتابگردان طبیعت، روغنی شفافتر نسبت به سایر روغنهای مشابه است چرا که برند طبیعت تلاش کرده است تا جهت ارائهی روغنی سالمتر، یک مرحله تصفیهی بیشتر در تولید این روغن داشته باشد. همچنین برند طبیعت با استفاده از تکنولوژی و دستگاههای پیشرفته توانسته قدم بزرگی در جهت تولید روغنهای مصرف خانوار بردارد و سالمترین روغن را به خانوادههای ایرانی ارائه دهد.
روغن سرخکردنی شفاف لایت طبیعت، تمام ویژگیهای یک روغن خوب را یک جا دارد. در این روغن، روغن کانولا و ذرت جایگزین روغن مضر پالم شدهاند تا میزان آسیب این روغن به کمترین حد ممکن برسد و سلامت انسان در خطر نباشد؛ پس این روغن را با خیالی راحت استفاده کنید و از غذاهای سرخکردنی بیضرر لذت ببرید.
حرف آخر
در این بخش از طبیعتنامه سعی کردیم تا شما را با انواع روغن خوراکی برند طبیعت آشنا کنیم. روغنهایی که تماما با تکنولوژی روز دنیا توسط دستگاههای پیشرفته، با توجه به دغدغه سلامتی مردم و جامعه تهیه و تولید میشوند. برای ما در بخش نظرات بنویسید که شما از کدام روغن طبیعت استفاده میکنید و چرا؟