طرز تهیه برنج کته

روش پخت کته

  • ۲۷ فروردین ۱۴۰۲
  • 0 دیدگاه

مواد لازم برای پخت کته

  • برنج طبیعت 2 پیمانه
  • روغن ذرت طبیعت 3 قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه برنج کته

1 – ابتدا برنج را با آب ولرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم میشوئیم تا آب برنج زلال شود و آنگاه آب برنج را کاملاً خالی می کنیم.
2 – برای هر پیمانه برنج مقدار یک و نیم پیمانه آب اضافه می کنیم و نمک را به اندازه لازم داخل آن می ریزیم (برای هر پیمانه برنج یک قاشق چایخوری نمک)
3 – به مدت 2 الی 3 ساعت به همین حالت می گذاریم تا برنج کاملا خیس بخورد.
4 – قابلمه را روی اجاق با شعله متوسط قرار می دهیم پس از آنکه جوش آمد نصف قاشق غذا خوری روغن مایع (برای 2 پیمانه برنج) به آن اضافه نموده و هم می زنیم.
5 – هنگامی که آب برنج رو به انتها است یک بار هم زده و سپس درب قابلمه را با یک پارچه نخی و یا حوله تمیز پیچیده و روی قابلمه قرار می دهیم و شعله اجاق را کم می کنیم تا به مدت 10 دقیقه (برای 2 پیمانه برنج) برنج دم بکشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *