۱۲+۱ ترفند برای دم کردن چای
- ۱۵ آذر ۱۴۰۲
- 0 دیدگاه
کیفیـت، قانـون طبیعت
از قدیمالایام تا به امروز، چای یکی از ملزومات اصلی سفره خانههای ایرانی بوده و هست. این نوشیدنی داغ، خوشعطر و خوشطعم همیشه یار و یاور تمام انسانهایی بوده که عاشقانه با این نوشیدنی لحظات خود را گذراندهاند؛ اما طریقه دم کردن چای یکی از مواردی است که هر کسی آن را بهصورت دقیق و جزیی بلد نیست و نمیتواند یک چای لب سوز و لب دوز را برای خود و اطرافیانش آماده کند. البته نحوه تشخیص چای اصل و تقلبی خود یک موضوع دیگری است.
امروز در طبیعتنامه، سعی داریم تا به شما برخی از ترفندهای دم کردن چای را آموزش دهیم، تا در یک غروب پاییزی و زمستانی یا حتی یک عصر تابستانی و بهاری، از نوشیدن چای خوشطعم که از دل طبیعت به سفرههای شما آمده است، لذت ببرید.
با ما همراه باشید!
برای اینکه با ترفندهای امروز طبیعتنامه آشنا شوید، باید بگوییم که برای دم کردن چای، دقیقا همان روشی را که سالهاست انجام میدهید را تکرار کنید. با این تفاوت که میتوانید هر از گاهی از ترفندهای پیشنهادی ما استفاده کنید و از نوشیدن یک چای بسیار خوشطعم لذت ببرید. توجه کنید که باید یک چای خوب و درست را انتخاب کنید و چه انتخابی بهتر از خرید چای طبیعت!
شما باید با توجه به چای مورد استفاده، از آب با دماهای مختلف استفاده کنید. روی بستهبندی چای را بخوانید تا دمای مناسب را پیدا کنید. اگر دمایی روی بسته نوشته نشده است، بهتر است چای را با آب ۷۰ درجه دم کنید. اگر کتری برقی با قابلیت تنظیم دما ندارید، میتوانید آب را روی اجاق به جوش آورید و سپس ۱۰ دقیقه کتری را روی میز بگذارید تا کمی خنک شود. بعد از ۱۰ دقیقه شما آب با دمای حدود ۷۰ درجه خواهید داشت.
این مرحله همان جزئیاتی است که کیفیت چای شما را بالا میبرد و متاسفانه تقریبا هیچ کسی آن را انجام نمیدهد. قوری را تا نیمه از آب جوش پر کنید، در قوری را ببندید و چند بار قوری را تکان دهید تا آب در تمام قوری بچرخد. سپس آب را بیرون بریزید. وقتی قوری را گرم کنید، دمای آب داغی که برای دم کردن چای در آن میریزید به سرعت پایین نمیآید. همین موضوع به بهتر و بیشتر دم کشیدن برگهای چای کمک میکند.
برای نگه داشتن زمان دم کشیدن چای از یک تایمر استفاده کنید. هر چای مدت زمان زمان مناسب دم کشیدن خود را دارد و اگر به درستی رعایت شود، بهترین طعم را به شما میدهد. معمولا مدت زمان مناسب برای دم کشیدن چای روی بستهبندی نوشته شده است اما اگر زمانی اعلام نشده، ۵ دقیقه کافی است. البته اگر از چای لاهیجان استفاده میکنید باید بدانید که حداقل زمان مورد نظر برای دم کشیدن آن ۲۰ دقیقه است.
بعد از دم کشیدن چای، آن را از چای صاف کن بگذرانید و در فنجانها بریزید. بهتر است تفالههای چای را به قوری برگردانید و دوباره روی آن آب جوش بریزید و اجازه دهید ۱ تا ۲ دقیقه دم بکشد. با این کار شما یک قوری دیگر چای خوش طعم خواهید داشت.
حالا زمان پرسیدن سوال است:
حرف آخر
ما در طبیعتنامه امروز سعی کردیم تا برخی از مهمترین ترفندهای دم کردن چای را با شما به اشتراک بگذاریم تا بهترین و مهمترین نوشیدنی داغ حاضر در جهان را، با طعم و عطری خوش استفاده کنید.