هویج‌ پلو مخصوص زمستان

  • ۲۸ فروردین ۱۴۰۲
  • 0 دیدگاه

هویج پلو ازجمله غذاهای مناسب برای فصل سرما است، زیرا هویج جزیی از خوراکی‌های گرم است. بهتر است به این غذا دارچین هم اضافه کنید. این غذا ازجمله غذاهای رژیم غذایی استاندارد بوده و برای بیشتر افراد مناسب است.

مواد لازم:
روغن سرخ کردنی زیروترانس طبیعت 6 قاشق سوپ‌خوری
برنج طبیعت یک کیلوگرم
شکر 200 گرم
هویج یک کیلوگرم
گوشت چرخ کرده یا مرغ پخته 500 گرم
زعفران به مقدار لازم
خلال پسته و بادام (اختیاری) برای تزیین
پیاز یک عدد متوسط
نمک و ادویه به مقدار لازم
دارچین نصف قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:
هویج را به صورت خلال‌های باریک خرد کنید و با خلال پسته و بادام (در صورت تمایل) داخل روغن سرخ کردنی و کمی نمک تفت دهید. بعدشکر را در یک پیمانه آب جوش حل کنید و داخل تابه حاوی هویج سرخ شده بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا محلول آب و شکر جوشیده و خلال هویج در این شیره کمی بپزد.
زعفران را هم به آن اضافه کنید و پس از یکی، دو جوش، زیر اجاق گاز را خاموش کنید. به این ترتیب مایه هویج آماده است.
حالا پیاز را در گوشت چرخ کرده، رنده کنید. نمک و دارچین و ادویه را هم به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید. سپس آن را به ‌صورت کوفته‌های‌ ریزی درآورید. اگر از مرغ استفاده می کنید، مرغ پخته شده را مانند ته چین ریش ریش کنید. کوفته ریزه‌ها و یا مرغ ها را در روغن تفت دهید.
برای تهیه هویج پلو باید برنج را به صورت آبکشی درآورید، که در سایت طبیعت دستور پخت ویژه آن موجود است مراجعه کنید. وقتی برنج را آبکش کردید، در یک قابلمه به ‌صورت لایه لایه مایه هویج و برنج را بریزید و در صورت تمایل می توانید غذای خود را با خلال پسته و بادام تفت دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *