کاهش ارزش تغذیهای میوه منجمد
- ۲۷ فروردین ۱۴۰۲
- 0 دیدگاه
کیفیـت، قانـون طبیعت
میوه هایی که فریز میشوند، ارزش تغذیه ای خود را تا حد زیادی از دست میدهند.
در بین ریزمغذی های مختلف، ویتامین C و B2، حساسیت بیشتری به سرما دارند و سریعتر از سایر ریزمغذی ها در اثر فریز کردن میوه ها و یخزدایی از بین میروند. از سوی دیگر، ماهیت برخی از میوه ها هم به صورتی است که فریز کردنشان علاوه بر از بین بردن ارزش تغذیه ای، تخریب بافت و طعم آنها را هم به دنبال دارد. بههمین دلیل هم توصیه میشود تا زمانی که مجبور نشدید، میوه ها را نه خشک کنید و نه فریز کنید.
میوه های تازه، دارای بالاترین ارزش تغذیه ای هستند و این روزها هم ما به انواع مختلف میوه در فصلهای مختلف سال دسترسی داریم. بهتر است خودمان را به خوردن میوه های تازه در فصل خودشان عادت بدهیم، تا نیاز بدنمان به دریافت انواع ریزمغذی ها برطرف میشود.