دنده کبابی اصیل کرمانشاه

  • ۲۸ فروردین ۱۴۰۲
  • 0 دیدگاه

مواد لازم: رب گوجه فرنگی طبیعت 8 قاشق غذا خوری / روغن مایع آفتابگردان ویتامین D طبیعت به مقدار لازم / گوشت دنده گوسفند 4 تکه بزرگ / آبلیمو تازه 2 قاشق غذا خوری / نمک به میزان لازم / فلفل سیاه به میزان لازم / زعفران به میزان لازم / فلفل سبز کبابی 8 عدد / گوجه فرنگی 6 عدد / جعفری و سماق به میزان لازم

طرز تهیه:
در ابتدا دنده گوسفندی را در ابعاد 10 الی15 سانتی‌متر خرد کنید. چربی‌های اضافه آن را بگیرید.
دنده گوسفندی را به صورت پهن و دراز می برند و با سیخ های کباب کوبیده همزمان سه تا چهار سیخ به صورت عمودی داخل گوشت می‌کنند که هم وزن گوشت را تحمل کند و هم شکل آن به هم نخورد.
بعد از آن با پشت یک کارد تیز با ضربات پشت سر هم محکم به گوشت ضربه وارد می‌کنند. سپس گوشت را به مدت چند ساعت به همین حالت در یخچال می‌گذارند. موقعی که گوشت استراحت کامل را انجام داد، برای کباب شدن آماده است.
از قبل یک مقدار روغن را درون ظرفی داغ می‌کنند و سپس رب گوجه فرنگی را به مقدار 8 قاشق در آن ریخته و سرخ می‌کنند سپس نمک، کمی فلفل و آبلیمو و زعفران به آن اضافه کرده و سس غلیظی تهیه می کنند.
موقع کباب کردن، دنده را در حرارت متوسط زغال روی آتیش گذاشته و همزمان با فرچه از سس غلیظ مدام به این طرف و آن طرف دنده می‌زنند تا زمانیکه کباب آماده شود و دوباره در لحظه پایین آوردن کباب هم سس روی گوشت مالیده و سریع در نان می‌گذارند.
برای دورچین کباب گوجه و فلفل کبابی را سیخ زده و به اندازه ای که پوستشان دودی شود روی آتش می‌گذاریم و در هنگام کباب کردن کمی نمک به آن اضافه می‌کنیم.
نکته: پس از اتمام کار بشقاب کباب را با دورچین پیاز و لیموترش یا نارنج و سبزیجات معطر مانند جعفری و ریحان و گوجه و فلفل کبابی تزیین کنید. ترجیحاً از دوغ به جای نوشابه استفاده کنید که سالم تر و مناسب تر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *