دلمه فلفل دلمه‌ای

  • فروردین ۲۷, ۱۴۰۲
  • 0 دیدگاه

مواد لازم فلفل دلمه ای

 

  • برنج طبیعت ۱ پیمانه
  • رب گوجه فرنگی طبیعت ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی هایلی به مقدار لازم
  • فلفل دلمه ای رنگی ۶ عدد بزرگ
  • گوشت چرخ کرده نیم کیلو
  • سبزی دلمه ۳۰۰ گرم
  • پیاز خرده شده ۲ عدد
  • گوجه فرنگی خرد شده ۳ عدد متوسط
  • لپه ۴/۱ پیمانه
  • زرد چوبه و آویشن به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا (درصورت تمایل) به مقدار لازم

 

طرز تهیه دلمه فلفل رنگی

 

  1.  ابتدا پیاز را با کمی نمک در ۳ قاشق روغن تفت می دهیم تا کمی طلایی رنگ شود و برای تهیه مایع گوشتی دلمه، گوشت را با آن کمی تفت می دهیم تا به روغن بیفتد و بوی آن گرفته شود.
  2.   سبزی دلمه ای شامل: تره، جعفری، مرزه، ترخون، شوید و پیازچه است. آنها را خرد می کنیم و به گوشت می افزاییم و کمی هم می زنیم تا با گوشت کمی سرخ شوند.
  3.  برنج طبیعت را نیز به صورت نیم پز درآورده و آبکش می کنیم و لپه ای را که از روز قبل در آب قرار داده این تا باز شود جداگانه با آب می جوشانیم تا نرم شود.
  4.  سپس رب گوجه فرنگی، آب لیمو، نمک و ادویه ها را به آنها اضافه می کنیم و آنها را با گوشت و سبزی و برنج و لپه تفت می دهیم و یک فنجان آب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم تا دو سه جوش بزند و آماده شود.
  5.  سر فلفل ها را به شکل دایره می بریم و تخم داخل آنها را خالی می کنیم. فلفل ها را همراه با آب و نمک می جوشانیم تا کمی نرم شوند. داخل آنها را با مایع گوشتی پر می کنیم. آنها را در ظرف نسوز یا قابلمه قرار می دهیم و مقداری آب گوشت روی آنها می ریزیم. پس قابلمه را روی شعله قرار می دهیم تا دلمه ها بپزند ولی له نشوند.
  6.  پس از آماده شدن دلمه فلفل دلمه ای رنگی، در صورت تمایل روی آن پنیر پیتزای رنده شده می‌ریزیم و به مدت ۵ دقیقه گریل می‌کنیم و آن را به دلخواه تزیین می‌کنیم. این نوع دلمه را می‌توانیم با سس ماست و یا سس گوجه فرنگی سرو کنیم.

نکات تغذیه ای:
انواع فلفل دلمه ای غنی از ویتامین C و بتاکاروتن ( پیش ساز ویتامین A) است که هر دوی اینها آنتی اکسیدان های قوی هستند و اثر رادیکال های آزاد را در بدن خنثی می‌کنند.

خواص فلفل سبز:
همچنین فلفل دلمه ای حاوی ویتامین B6 و فولیک اسید است که در گرفتگی رگ ها و بیماری قلبی در افراد دیابتی تاثیر می‌گذارد. هر دوی این ویتامین ها که از خانواده ویتامین های B هستند، باعث کاهش هموسستئین می‌شوند. هموسستئین بالا باعث تخریب رگ های خونی شده و باعث افزایش حمله قلبی و سکته می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 1 =