آلبالو پلو
- ۱۴ اسفند ۱۴۰۱
- 0 دیدگاه
کیفیـت، قانـون طبیعت
ابتدا ساقه آلبالو را جدا کرده و هسته آنها را در می آوریم و لا به لای آنها شکر می ریزیم و می گذاریم روی حرارت ملایم تا آرام آرام بپزد.
مقدار شکر بستگی به ذائقه شما دارد اگر دوست دارید شیرین تر باشد شکر بیشتر و اگر ترش تر دوست دارید شکر کمتری بریزید. پیاز را در گوشت چرخکرده رنده کرده و مقداری هم نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم و سپس آن را به صورت کوفته قلقلی های ریز در می آوریم و با مقدار کمی روغن تفت میدهیم وقتی کمی سرخ شدند مقداری دارچین روی آن میپاشیم و بعد از یکی دو دقیقه کوفته ها را از روی حرارت برمیداریم.
برنج را هم آبکش میکنیم و سپس کف قابلمه مورد نظر را سیب زمینی یا نان گذاشته مقداری روغن مایع طبیعت و کمی هم از شربت آلبالویی که آماده کرده ایم میریزیم. سپس یک لایه برنج یک مقدار از کوفته ها و یک مقدار از آلبالو (بدون آب) میریزیم و همینطور ادامه میدهیم تا کل مواد تمام شود.
سپس دو سه قاشق از شربت را روی برنج ریخته و با حرارت متوسط روی اجاق گاز میگذاریم تا برنج بخار کند بعد از اینکه بخار کرد نصف استکان از شربت را روی برنج ریخته حرارت را کم کرده و میگذاریم تا دم بکشد. برای تزئین میتوانید از خلال پسته و بادام استفاده کنید.