طرز پخت برنج باسماتی به دو روش کته و آبکش
- ۵ آبان ۱۴۰۳
- 0 دیدگاه
کیفیـت، قانـون طبیعت
برنج باسماتی، یکی از محبوبترین انواع برنجهای دانهبلند است که به دلیل عطر و طعم منحصر بهفرد خود، در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. پخت صحیح برنج باسماتی میتواند تفاوت چشمگیری در کیفیت غذا ایجاد کند. در این مقاله از طبیعتنامه به بررسی طرز پخت برنج باسماتی به دو روش رایج کته و آبکش خواهیم پرداخت. هر دو روش برای پخت برنج باسماتی مناسب هستند، اما با تفاوتهایی در مراحل و نتیجه نهایی همراهاند.
با محصولات ما بیشتر آشنا شوید: برنج طبیعت
روش کته یکی از روشهای محبوب پخت برنج است که در آن تمام مواد مغذی برنج حفظ میشود، زیرا آب اضافی که برنج را در آن پختهایم تخلیه نمیشود. این روش ساده و سریع است و باعث میشود که دانههای برنج باسماتی نرم و لطیف باقی بمانند.
مواد لازم برای پخت کته:
برنج باسماتی: ۲ پیمانه
آب: ۲ تا ۲.۵ پیمانه (بسته به نوع برنج و میزان نرمی دلخواه)
نمک: به مقدار لازم
روغن یا کره: به مقدار دلخواه
مراحل پخت کته:
روش آبکش نیز یکی از روشهای رایج برای پخت برنج است که در آن برنج ابتدا در آب جوش پخته میشود و سپس آبکش میشود. این روش به خصوص برای زمانی که نیاز به استفاده از مقدار زیادی برنج دارید مفید است و کمک میکند که دانهها جدا از هم بمانند.
مواد لازم برای پخت آبکش:
برنج باسماتی: ۲ پیمانه
آب: به مقدار کافی برای جوشاندن
نمک: به مقدار لازم
روغن یا کره: به مقدار دلخواه
مراحل پخت آبکش:
در چند خط بخوانید
پخت برنج باسماتی به دو روش کته و آبکش به هر فرد اجازه میدهد بر اساس سلیقه و نیاز خود یکی از روشها را انتخاب کند. هر دو روش مزایا و معایب خود را دارند و با توجه به نکات ارائه شده میتوانید بهترین نتیجه را در پخت برنج باسماتی به دست آورید.