معرفی انواع برنج ایرانی برند طبیعت
- ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
- 0 دیدگاه
کیفیـت، قانـون طبیعت
انتخاب همیشگی یک ایرانی: برنج ایرانی است
بحث همیشگی و دائمی در خانه ایرانیها، انتخاب برنج و تفاوت بین انواع برنج ایرانی است. ایران از گذشتهای دور بهعنوان یکی از کشورهای مهم در کشت برنج در دنیا شناخته میشود. عطر و بوی خاص برنج ایرانی، زمینهای متفاوت و خوب همه و همه از دلایل محبوبیت برنج ایرانی شمرده میشوند.
البته که همیشه بحث بر انتخاب کدام نوع از برنج ایرانی، ادامه پیدا خواهد کرد؛ اما ما در این مقاله میخواهیم تا انواع برنج ایرانی طبیعت را به شما دوستداران و علاقهمندان به این نوع از برنج معرفی کنیم، تا به خیالی آسودهتر برنج مد نظر خود را انتخاب کنید. با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.
قبل از آنکه به سراغ معرفی موردی هرکدام از این برنجهای خوب و خوشعطر ایرانی برویم باید به شما بگویم که سعی میکنیم تا به بسیاری از سوالهای مهم شما قبیل: تقسیمبندی انواع برنج ایرانی از لحاظ ظاهری، تقسیمبندی انواع برنج ایرانی بر اساس منظقه کشت و لیست انوع برنج ایرانی را پاسخ دهیم.
البته شما میتوانید قبل از خواندن این مقاله، بهسراغ مقاله بهترین روش نگهداری برنج بروید، تا خود را بهعنوان یک متخصص انواع برنج ایرانی در مهمانیها و جمعهای دوستانه معرفی کنید
برنج ایرانی فجر یکی از برنجهای ایرانی است که به دلیل عطر و طعم خوب، محبوب همگان است. این برنج از لحاظ قیمت مقرون به صرفه و از لحاظ کیفیت عالی است و این دو ویژگی باعث شده که برنج فجر انتخاب بسیاری از رستورانها و ارگانهایی باشد که غذا را در مقدار زیاد آماده میکنند. همچنین این برنج برای خانوادههایی که به عطر و طعم برنج ارزش قائل هستند نیز مناسب است.
برنج ایرانی فجر طبیعت، یکی از خوش کیفیتترین برنجهای ایرانی است. دانه بلند و ماندگاری بعد از پخت آن دقیقا دلیل همین اتفاق است. مناطق اصلی کشت فومن و شفت استان گیلان بوده و میانه آذربایجان شرقی و درود لرستان نیز این برنج کاشت میشود.
از ویژگیهای این برنج میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
این برنج ایرانی یکی از ارقام محلی است که در تمامی شهرهای شمال کشور کشت میشود، اما منطقه اصلی کشت آن استانهای گیلان و مازندران است. از نظر ظاهری قبل از پخت، برنج هاشمی قد بلند و قلمی است و کاملا مجلسی محسوب میشود. برنج ایرانی هاشمی طبیعت یکی از پرطرفدارترین برنجهای ایرانی است و بیشترین تولید و مصرف را در ایران دارد. عطر و طعم این برنج بینظیر و باب ذائقه و سلیقه خانوار ایرانی است.
برنج هاشمی خوشپخت و یکدست و خالص است و کم دردسرترین از نظر پخت بوده و این وموضوع سبب شده که ضریب رعنایی بالا دارد و خوب ری میکند. همچنین این برنج زود هضم و سبک است و برای استفاده روزمره کاملا مناسب است. یکی از اصلیترین ویژگیهای این برنج اصیل و باکیفیت، ماندگاری بعد از پخت است که همچنان نرم و خوشطعم و خوشعطر باقی میماند.
از ویژگیهای این برنج میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
برنج ایرانی عنبربو اغلب در شهرهای جنوبی ایران کشت میشود و به همین دلیل دارای ویژگیهای خاص و منحصر به فرد خود نسبت به سایر انواع برنج ایرانی میباشد. طبع این برنج کاملا گرم است و این خلاف سایر برنجهاست که طبعی سرد دارند؛ به همین دلیل این برنج بسیار سبک و زود هضم میباشد و تبدیل به چربی شکمی نمیشود و مناسب برای افرادیست که رژیم لاغری دارند. همچنین عطر و طعم بینظیر برنج ایرانی عنبر بو طبیعت، این برنج را به یکی از محبوبترین برنجها برای ایرانیان تبدیل کرده است.
از ویژگیهای این برنج میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ابتدا باید با خصوصیات برنج باکیفیت و خوب ایرانی آشنا شوید. با توجه به اینکه برنج غذای اصلی اکثر ما ایرانیهاست، تشخیص و انتخاب بهترین نوع برنج ایرانی ، دغدغه بسیاری از افراد هنگام خرید است. به علاوه میتوان به این موضوع اشاره کرد که انتخاب برنج ایرانی باکیفیت و مرغوب میتواند در حفظ سلامتی شما تأثیر زیادی داشته باشد. سوالی که شاید خیلی از شما به دنبال جواب آن باشید این است که آیا تشخیص برنج ایرانی اصل مشکل است؟
بهترین برنج ایرانی به انواع شمالی بر میگردد و این قسمت از کشور است که درزمینه تولید برنج، حرف زیادی برای گفتن دارد. باید بگوییم درست است که استانهای گیلان و مازندران در شمال کشور، چیزی در حدود 80% برنج کشور را تأمین میکنند؛ اما در استانهای دیگری هم مانند گلستان، اصفهان، کهگیلویه و بویر احمد و خوزستان برنج کشت میشود.
شهرستان فریدونکنار با سابقه طلایی در کشت و پرورش انواع برنج بهخصوص طارم محلی فریدونکنار، شهرت بسیاری پیدا کردهاند. مردم این شهرستان در اواسط اردیبهشت به نشای زمین کشاورزی میپردازند و تا اواسط مرداد ماه برنج کشت اول را برداشت میکنند و بعد بلافاصله با مهارت خودشان زمین خشک را به وسیله آب چاه و رودخانه اصطلاحاً به آب بسته و از اواسط مرداد کشت برنج کشت دوم را شروع میکنند و تا اواسط آبان ماه آن را برداشت میکنند.
در چند خط بخوانید
ما در این مقاله سعی کردیم تا انواع برنج ایرانی برند طبیعت را به شما دوستداران و علاقهمندان به برنج ایرانی معرفی کنیم. البته در این مقاله به موضوعات دیگری همچون منظقه کشت برنجهای ایرانی، بخشی از ویژگی بارز برنج ایرانی نیز پرداخیتم. همچنین در این مقاله به این نتیجه رسیدیم که در کنار طعم خوب و پخت جذاب برنجهای ایرانی، این برنجها ویژگیهای سلامتی بسیاری برای ما دارند.