بررسی راندمانهای تولید و ارائه راهکارهای اصلاحی
تدوین دستورالعملهای تولید
تعیین و جاریسازی شاخصهای کلیدی عملکرد تولید
پایش شاخصهای کلیدی عملکرد تولید و کنترل انحرافات
ظرفیت سنجی و نفرسنجی واحدهای تولیدی
نیازمندی ها
شایستگیهای تخصصی / سطح مورد انتظار
شناخت فرایندهای تولید در صنعت غذا / خوب
روشهای محاسبه راندمان تولید / خوب
اصول مطالعه کار و ظرفیت سنجی / خوب
شایستگیهای عمومی
حل مسئله
تجزیه و تحلیل
کارگروهی
ارتباطات موثر
نتیجهگرایی
مسئولیتپذیری