بسیاری از افراد بر این باورند که روغنهای نیمه جامد طعم بهتری به غذا میدهند؛ بنابراین برند طبیعت توانسته با استفاده از تکنولوژیهای جدید، روغنی بدون اسید چرب ترانس با نام روغن نیمه جامد طبیعت تولید کند تا علاوهبر بهبود طعم غذا و افزایش تُردی آن، سلامت خانوادههای ایرانی در خطر نباشد و بتوانند با خیالی راحت از این روغن نیمه جامد زیرو ترانس که یکی از انواع روغن لایت طبیعت هم میباشد، استفاده کنند و از غذاهای خوشمزه لذت ببرند.
ویژگیهای محصول:
زیروترانس
جذب بسیار پایین
مقاومت بالا در برابر حرارت
قابلیت استفاده دوباره از روغن مصرفشده
استفاده از تکنولوژی کولینگ در تولید این روغن
افزایش تُردی و بهبود طعم غذا
عدم پاشیدن روغن به اطراف حین آشپزی
حداقل ایجاد کف در سرخکنها
نقطه دود بالا
ویژگی بستهبندی:
بستهبندی مناسب و ضدنور برای جلوگیری از تابش نور به روغن
سلامت بدن شما:
غنی شده با امگا3
کاهش بروز بیماریهای قلبی و عروقی
عدم رسوب در رگها
عدم تولید مواد سمی و سرطانزا در حرارت بالا
ترکیبات:
روغنآفتابگردان، روغنکلزا، روغنپالم، آنتیاکسیدان مجاز خوراکی (0012/0 درصد)، اسیدسیتریک خوراکی (0176/0 درصد)