کیفیـت، قانـون طبیعت

افتتاح بزرگترین کارخانه تن ماهی در خاورمیانه

بزرگترین کارخانه تولید تن ماهی کشور در سطح خاورمیانه با حضور اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در شهرستان ساوه افتتاح شد.عملیات راه اندازی کارخانه از ۲ سال پیش آغاز و امروز به صورت رسمی تولید تن ماهی آغاز شد. این کارخانه به مساحت ۶۰۰/۵۱ متر مربع معادل ۱۶/۵ هکتار اکنون با ۵۰ درصد از ظرفیت اصلی خود در حال فعالیت است و زمینه ایجاد اشتغال مستقیم ۲۵۰ نفر را فراهم کرده است.
سردخانه موجود در این کارخانه توان برودتی به میزان منفی ۲۲ درجه سانتیگراد را داراست و شامل ۲ سالن مجزا به مساحت ۶۲۴ متر مربع با ظرفیت ۶۰۰ تن برای نگهداری ماهی تن ورودی به کارخانه است . همچنین یک سردخانه مجزا به مساحت ۶۳ متر مربع برای انبارش ضایعات خشک و تر ماهی مورد مصرف در خط تولید را داراست.در برنامه بلند مدت پیش بینی شده قرار است بخشی از تولیدات این واحد تولیدی به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر شود اما اکنون با مشکل واردات ماهی مواجه هستیم و اصلی ترین خواسته ما رفع این مانع است.یکی از عمده ترین تفاوت های کارخانه تن ماهی طبیعت با دیگر کارخانه های فعال بررسی آزمون های هیستامین TVN و کشت کلی میکروبی بر روی تمامی ماهی های ورودی است، همچنین سیستم شستشوی پیشرفته و سیستم مه پاش فعال در این کارخانه بر اساس استانداردهای جهانی در مصرف حداقل آب و حداکثر رطوبت دهی خروجی می دهد. سیستم روتاری روغن ریز و آب نمک ریز مجهز به ترمومتر و بریکس متر که یکنواختی کیفیت تولیدی را به همراه دارد و از جمله شاخصه های این کارخانه است, افزود: حذف گاری های دستی حمل فیله به قسمت پاک کنی با ساخت و نصب کانوایر برای سهولت در انجام کار از دیگر مزایای این واحد تولیدی است.
تن ماهی طبیعت از بهترین ماهی های گیدر تولید میشود که این ماهی از جمله مرغوب‌ترین گونه های ماهی تن است که در آب‌های نیمه ‌سطحی مناطق گرمسیری و نیمه‌گرمسیری اقیانوس‌های سراسر جهان زندگی می‌کند. در فرایند تولید تن ماهی طبیعت تمام مسایل بهداشتی و تمامی استانداردهای لازم جهت تولید محصول با کیفیت رعایت می شود، همچنین رعایت وزن آبکش مطابق جدول محصول و رعایت حقوق مشتریان از نکات مهم و قابل توجه این برند است و به علت استفاده از روش استرلیزاسیون به هیچ عنوان از مواد نگهدارنده استفاده نمی شود. تن ماهی طبیعت دارای چهار طعم متفاوت است.