کنسروهای طبیعت بدون مواد نگهدارنده

طبیعتش حفظ میشه !

سلامتی موادغذایی از دیرباز تاکنون جزو دغدغه های اصلی همه افراد بوده است، بیش از 200 سال پیش دغدغه نگهداری از موادغذایی به مدت طولانی سبب شد تا  نیکولاس آپرت قناد و شیرینی پز فرانسوی در قرن نوزدهم روش نگهداری غذا به روش کنسرواسیون در ظروف شیشه‌ای یا فلزی را اختراع کند. او به عنوان «پدر علم غذا» شناخته می‌شود و روش خود را «طریقه‌ای برای حفظ همه نوع ماده غذایی در ظروف» توصیف کرده است.

و حالا ما برآن شدیم تا با یادآوری قصه نیکولاس آپرت به این موضوع اشاره کنیم که امروزه در شرکت طبیعت با استفاده از دستگاه های به روز و پیش رفته و به پشتوانه تجربه علمی نیکولاس آپرت،  بدون استفاده از هیچ گونه مواد نگهدارنده ای کنسرویجات طبیعت تولید میشوند که مناسب برای همه سنین جامعه بوده و از بالاترین استانداردهای کیفی برخوردار هستند، پس با خیال راحت از کنسروهای طبیعت استفاده کنید و لذت ببرید و برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نیکولاس آپرت  و روش کنسرواسیون به قسمت مقاله ها مراجعه کنید.

بازی نیکولاس آپرت

حالا حتما با من “نیکولاس آپرت” پدر علم غذا و مخترع کنسرواسیون بیشتر آشنا شده اید، شرکت طبیعت از روش  ابداعی من برای تولید کنسروهای با کیفیت استفاده می کند، اگر شما در این راه به آن‌ها کمک کنید میتوانید در قرعه کشی جوایز ارزنده شرکت کنید.

شرایط بازی به این صورت است که باید ماهی های تازه را جمع آوری کنید و حواست باشد تا از افتادن ماهی های گندیده در کنسرو جلوگیری کنید، برای ساخت هر کنسرو نیاز دارید که ۸ ماهی سالم جمع‌آوری کنید. برای برنده شدن باید 6 کنسرو ماهی به دست بیاورید. فقط مراقب باشید به ازای هر ماهی فاسد یکی از کنسروها را از دست خواهید داد.

پس از آنکه کنسروها را آماده کردید اسم و شماره همراه خود را وارد کنید، با هر بار برنده شدن در بازی یک شانس شرکت در قرعه کشی دریافت می‌کنید و هر نفر می تواند تا 5 شانس دریافت کند. تاریخ قرعه کشی و برنده از طریق پیج طبیعت اطلاع رسانی خواهد شد پس در انتها پیج طبیعت را دنبال کنید و اطلاعات بیشتری کسب کنید.

جوایز